Després de 14 anys, Sálvame tanca la paradeta aquest divendres 23 de juny. Últim programa de la seva història. I com és tradició la nit de Sant Joan, avui també hi haurà foguera al plató de Telecinco. Es cremaran, no els records, bons i dolents, d'un programa d'aquestes característiques, protagonista para lo bueno y para lo malo, polèmic sempre i en èpoques passades, líder indiscutible d'audiència. El que sí es cremarà serà el mobiliari que s'ha fet servir per fer un programa com aquest, buc insígnia de la cadena durant les tardes, el safareig on s'han rentat els draps bruts de famosos, famosos de medio pelo, concursants de Supervivientes o tronistes de Mujeres y hombres y viceversa, amants, fills, coneguts i saludats.

salvame se acaba
Últim 'Sálvame' de la història: aquest divendres 23 de juny / Telecinco

Adeu a 14 anys de cotilleo, d'esbudellades públiques, de discussions, de llàgrimes, de riures, i d'explicar-ho tot del mort i de qui el vetlla. Primer, o bàsicament, de gent aliena al programa. Però hi va haver un dia que els mateixos col·laboradors, tertulians i membres del propi Sálvame van esdevenir protagonistes. Hi va haver un dia que ells mateixos van passar de ser opinadors a part fonamental del programa, protagonitzant 'Polis deluxe', marxant de plató indignats, discutint-se a grito pelao amb d'altres col·laboradors o explicant les seves misèries com abans ho feien dels famosos.

salvame se acaba3
Últim 'Sálvame' de la història: aquest divendres 23 de juny / Telecinco

Després de 14 anys, molts fans del programa es pregunten què passarà amb la majoria d'ells. On aniran a parar persones que han passat a formar part de la família, que han tingut cada tarda al menjador de casa a través de la petita pantalla. Què passarà, per exemple, amb Jorge Javier Vázquez? Quin programa li donaran al presentador català a partir d'ara? Un JJ, per cert, que manté la incògnita de si farà acte de presència al darrer Sálvame de la història, ja que en principi, qui està previst que presenti aquesta cloenda seran Adela González, María Patiño i Terelu Campos. Les que en principi no tornaran ni trauran el cap aquest darrer dia seran Paz Padilla i Carlota Corredera. 

Les altres incògnites seran amb respecte el futur dels col·laboradors. Tot i que els seus seguidors estan esperançats amb una possibilitat. Que Lydia Lozano, Belén Esteban, Kiko Hernández, Chelo García-Cortés, María Patiño, Kiko Matamoros, Víctor Sandoval i Terelu Campos formin part d'una nova proposta. I és que tal i com van avançar al Versió RAC1, La fábrica de la tele estaria treballant en un format que seria acollit dins del catàleg de Netflix. Una mena de docureality que mostraria com els hi va a alguns dels col·laboradors més emblemàtics per Mèxic o Miami, fins on es desplaçarien temporalment. Veurem si d'aquí a molt poc, la Esteban, els Kikos i companyia formen part de la plataforma, al costat de Tyler RakeEl juego del calamar o La casa de papel.