Kiko Hernández és un dels personatges televisius més hermètics. Una paradoxa brutal, perquè és autèntic depredador esbudellant vides alienes, fins i tot la dels seus companys de programa a 'Sálvame'. No fa presoners, ben pocs s'han salvat de les seves urpes i tentacles. Quan els focus l'apuntaven a ell, però, zero patatero. És més, si ensumava que algú anava més enllà de la línia que ell n'imposava la reacció era furibunda. Enuig, amenaces, absències, distància i fredor. Semblava que els col·legues i els jefes el temien, ningú volia fer despertar el monstre. Ho vam veure quan fa alguns mesos començaven els rumors sobre la seva relació especial amb un home, Fran Antón. Un actor que havia conegut en la seva aventura escènica al teatre. Treia foc pels queixals quan es posava el tema sobre la taula. I ves per on que, aquest cap de setmana, s'han casat. Triple salt mortal amb tirabuixó.

No ha estat un casament anunciat directament pel protagonista, ni de bon tros. No ha trepitjat el plató de Telecinco en tota la setmana. La bomba la deixava anar un col·laborador "menor", Miguel Frigenti, amb informació de primera mà. A continuació es posava en marxa tota la maquinària i començàvem a conèixer detalls: que si el comiat de solter a Melilla, que si els anells, que si la festa a una sala de bingo de Madrid on Hernández treballa des de fa temps... Tot confús, tot enigmàtic, tot friqui. Tot estrany, tot Kiko. I, per tant, també havia de ser conflictiu.   

Fran Antón YT
Fran Antón, marit de Kiko Hernández /Youtube

Kiko Hernández es casa amb l'actor Fran Antón i ho celebren a una sala de bingo

Uns 60 escollits entre familiars i amics molt íntims van entrar dissabte a la nit per una porta lateral de la sala de joc, on Hernández ho tenia tot preparat des de feia setmanes. No cal dir que a la llista no hi havia cap VIP ni cap cara coneguda de la cadena. Ell sí que ha anat a les bodes i celebracions de tots ells, però a la inversa, ni somiar-ho. Tot i ser anònims i no defensar-se en entorns de famoseig una bona part dels assistents van ser posseïts per una mena d'esperit de celebrity en el pitjor sentit de la paraula. Vaja, que la van fer grossa. Alguns d'ells van dedicar-se a insultar els reporters que feien guàrdia a l'exterior del recinte a les cinc de la matinada. La clàssica salutació amb el dit anular. So classy. 

Kiko Hernández GTRES
Kiko Hernández / GTRES

Insults, empentes i cops a les cinc de la matinada: un casori al més pur estil Kiko

El pobre informador d'Europa Press va rebre i de valent mentre intentava fer la seva feina. Després de les peinetes va venir una part encara més desagradable i agressiva. En un moment donat va veure una furgoneta amb els vidres tintats abandonant el local, presumiblement amb el flamant matrimoni a bord. Es va abraonar contra el vehicle cridant preguntes a l'aire, un clàssic de la professió. Un membre de seguretat es va desempallegar d'ell en zero coma, primer a empentes i finalment amb un cop subtil que el va desestabilitzar. A ell i a una moto aparcada a la via pública, que queia i quedava abandonada a terra. Quina gràcia per al reporter, però sobretot per a l'amo de la moto. Almenys no té una prova per exigir que li reparin els desperfectes. 

Segurata Europa Press
Tensió a les 5 de la matinada al casament de Kiko Hernández / Europa Press
Moto Europa Press
Tensió a les 5 de la matinada al casament de Kiko Hernández / Europa Press

A hores d'ara encara no sabem si aquesta boda és real o una maniobra de màrqueting per vendre entrades d'una nova obra de teatre en la que Kiko Hernández fa de productor... i el seu marit, de protagonista: "Casarse está sobrevalorado", té bemolls la cosa. Ara bé, sí que tenim clar que, sigui el que sigui aquest xou, és made in Kiko: estranyíssim i gens idíl·lic ni friendly.