El públic de Telecinco està molt acostumat a veure Belén Esteban fins a la sopa, especialment, en programes de la seva cadena com Sálvame o el Deluxe. Quan la veuen allà, el seu discurs acostuma a ser massa repetitiu i más de lo mismo. Per això, quan surt de la seva zona de confort és, curiosament, on més confortable se la veu. Quan l'entrevisten en llocs poc habituals és quan se la veu més relaxada, més ocurrent, més sincera i sense la crispació habitual que es respira al programa-safareig de Mediaset al que li queden cuatro telediarios. I ara ha visitat un programa de YouTube que està agafant força volada els darrers temps: Club 113, conduït per tres streamers: Goorgo, Nil Ojeda i Werlyb.

belen2
Belén Esteban a 'Club 113'

"Te vamos a presentar como a 'La reina de España'". I qui abans era la princesa del pueblo i ara la reina de España ha respost a les expectatives i s'ha deixat anar, revelant algunes coses sobre ella poc conegudes. Després de la seva lesió enmig d'un programa a Sálvame, després de trencar-se la tíbia i el peroné, "me tuvieron que enseñar a andar. Estuve siete meses en una silla de ruedas y durmiendo en el sillón. Lo he pasado muy mal. Me bañaban en el sillón, una amiga y mi marido, y todo el día viendo la tele". Encara no està recuperada del tot, cent per cent. de fet, li ha quedat alguna seqüela curiosa: "He cogido miedo al coche y a los ascensores. No sé por qué. Si me quedo sola me da un infarto".

belen3
Belén Esteban a 'Club 113'

La Esteban li té por als ascensors i no a les xarxes, tot i que no ho ha passat bé: "He denunciado alguna cuenta. De desearme la muerte, ojalá te mueras, ojalá tengas una subida de azúcar, prostituta, drogadicta, qué fea estás... Tuve una época que bloqueaba, lo que me duele era que me siguieran para insultarme". La televisiva ha recordat una mala experiència al carrer Goya de Madrid, davant d'uns grans magatzems, i una noi li va cridar: "'¡Mira la puta esta!'. Yo, muy educada, le dije: '¿me he acostado con tu marido o con tu padre?', y me dijo 'No'. Y le dije: 'Pues aquí la única puta que hay eres tú'". I una altra vegada, amb un familiar, que també va respondre quan un home es va ficar amb Sálvame

belen4
Belén Esteban a 'Club 113'

De Sálvame reconeix que "es un programa duro y ha habido movidas muy gordas. Jorge Javier cuando me enciende la mecha sabe que salto, y Kiko Hernández, que es un cabronazo, sabe como picarme. Yo no soy una persona que se calle. Salto, y salto de mala leche. Muchas veces he metido la pata, pero otras he tenido razón". Preguntada sobre com ha separat la seva vida personal de la professional, i on posar separació, diu: "Mi familia, no. Mi marido es una persona normal, sanitario. Y luego mi hija. esas dos personas no se tocan. Cuando hablo de ella luego me arrepiento". I el seu futur quan tanqui la paradeta Sálvame?: "A mí me están ofreciendo muchas cosas de plataformas. Me gustaría hacer... tengo alguna idea... no puedo decir más... para algo... Me encantaría decirlo. Quiero descansar hasta octubre, noviembre...".

La Esteban també ha dit una curiositat que li va fer il·lusió: explica que es va trobar el Gerard Romero de Jijantes que li va demanar una foto amb la samarreta de l'equip. I que quan li va enviar a Gerard Piqué, president de la Kings League, "Mira que le he dado caña a Piqué, que con la separación de Shakira le he puesto fino, que yo soy de Shakira, pero me hizo ilusión que Piqué quería que fuera al programa... ¿O quiere que vaya para cagarse en mi p*** madre directamente?", diu sorneguera... Piqué i Belén Esteban junts a un plató? Frisem.