14 anys, que es diu aviat, és el que ha durat Sálvame en antena. Un dels programes més representatius (per no dir, el que més) del que ha estat Telecinco durant tot aquest temps. Aquest divendres 23 de juny passarà a la història perquè està sent el darrer dia d'un programa envoltat de polèmica des de la seva creació. Sálvame tanca la paradeta a Mediaset i ho fa amb un especial de quatre hores. Un especial del que ja s'ha consumit més de la meitat del temps, i que està sent un exercici de nostàlgia amb alguns dels millors moments del programa, amb diferents protagonistes que han format part.

Seguim en directe tot el que passi des de les 17 h i fins a les 21 h del vespre al plató de Sálvame i totes les reaccions a les xarxes. Darrer dia on veurem al plató de Sálvame alguns dels seus col·laboradors més emblemàtics: Kiko Hernández, Kiko Matamoros, María Patiño, Belén Esteban, Gema López, Laura Fa, Rafa Mora, Alonso Caparrós, Miguel Frigenti, Canales Rivera i companyia.

De moment, el gran dubte era si apareixerà el seu presentador mític, el català Jorge Javier Vázquez, cosa que de moment no ha passat ni sembla que passi. Sí que s'han vist diferents vídeos tant seus, com dels presentadors més carismàtics, amb algunes llàgrimes, de Belén Esteban, la més emocionada.