La conxorxa antiMaragall és a punt d'arribar a la meta. Ada Colau és més a prop de governar gràcies als socialistes, a Valls-Cs i al batalló de forces econòmiques, empresarials i financeres que s'han deixat la pell per fer realitat aquest pacte Frankestein. Un dels més feliços, segurament, serà Jordi Évole, que ha encapçalat la tupinada fins i tot abans de que ningú pogués pensar en les noves i estranyíssimes aliances que són a punt de consumar-se. Per a l'expresentador i director de Salvados, Barcelona s'havia de decidir entre Colau o la gran esperança vinguda de França (i apadrinada pels "naranjitos"). I no li va tremolar el canell a l'hora d'organitzar un debat exclusiu per a tots dos. La resta d'idees polítiques van ser arraconades sense dissimul. 

Colau Valls Evole Salvados

La Sexta

Casualitats de la vida, o potser no, cap de les propostes d'Évole va sortir guanyadora. Colau, segona, Valls, quart. Això és tenir ull crític. Però com a bon periodista, en Jordi no deixa que la realitat li espatlli un bon titular. Un bon programa. Un bon complot. Ha resolt les greus acusacions de Valls a l'alcaldessa amb un "pelillos a la mar", el menyspreu de Colau cap a Manolito posant una mica de desodorant. Mestre Évole. Una mestria de magnitud tal que l'audiència ja li demana més. Més, Jordi, més! Com ha fet Toni Soler, que torna a esbatussar-se a les xarxes contra els ideòlegs de la conxorxa demanant al de La Sexta el segon round d'aquella trobada televisada des de l'edifici Imagina de Barcelona."Ara sí que tindria gràcia"

La ironia del presentador de l'Està Passant ha estat rebuda amb una barreja d'humor i indignació davant la constatació d'aquesgta operació d'estat contra l'independentisme.

És un mag de la tele, l'Évole, i pel que està demostrant, un mag també als despatxos, als restaurants, a les pàgines d'opinió del seu diari. És un Harry Potter de la política, que converteix "rojas comunistas" en grans alcaldesses que seran la barrera antiindepe que l'unionisme abraça desesperat. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat