Manuel Valls és or per als humoristes: el seu posat, accent, trajectòria i fila donen per molt. A l'Està passant van decidir que ara que el polític franco-català abandona el grup municipal de Ciutadans a Barcelona, haurà de trobar nou refugi. I la millor manera de trobar parella és fer-se un perfil de Tinder, l'aplicació per lligar. El gag va ser com ha de ser: incisiu i àcid. I el millor va ser la llista ràpida dels polítics (amb una excepció) que es volien lligar Valls:

valls esta passant tv3

TV3 (Clica la foto per veure el gag)

Els guionistes tenen la mala bava necessària per fer una selecció de qui vol ficar-se al llit de Valls i no són Susana Gallardo: veiem passar de manera vertiginosa les cares de Javier Godó, Donald Trump, Rosa Díez, Jordi Graupera, Theresa May, Marta Pascal, Santi Vila, Vladimir Putin, Joan Tardà, Karl Jacobi i Duran i Lleida. Tot són polítics excepte el primer, l'amo del Grup Godó, amb qui Minoria absoluta està en negociacions per fer programes a RAC1 com substituir La segona hora o fer el matinal de RAC105. A Toni Soler no se li pot negar gosadia i bon humor. I incloure al perfil sexual de Valls "Abstenir-se gitanos".

toni soler godo TV3

toni soler valls tv3

TV3

Alguns veuen amb suspicàcia la contradicció que Minoria absoluta "congelés" Toni Albà per tuits com el famós "Inés puta". La mateixa productora que ha acabat prescindint dels serveis d'Albà definitivament ara fa no un tuit privat sinó un gag a TV3 dient "Manuel Valls semblaria un gigolo dels bons si poso que cobra 20 mil euros". La conclusió és que humor i llibertat d'expressió han de ser lliures, sinó no fa, paradoxalment, ni punyetera gràcia.