Aquest dijous farà 5 programes que a Polònia no hi surt Toni Albà. En Blau va explicar en primícia que Toni Soler, com a productor del programa. va decidir que els jocs de paraules d'Albà que tothom relacionava amb Inés Arrimadas eren excessius i va "congelar" la presència del col·laborador als programes de Minoria absoluta. Toni Albà ha passat de congelat a ultracongelat. Els que esperaven que se li aixequés la sanció ja saben que és definitiva. Així ho entén l'actor. Segons avança En Blau en exclusiva Toni Albà estava preparant la imitació del líder de Vox, Santiago Abascal. I aquest dijous veurem que no la farà ell.

TONI ALBA SANTIAGO ABASCAL POLONIA

ACN / EFE

alba abascal

Albà fent proves de maquillatge a TV3 d'Abascal

S'acosta el 28-A i cal tenir imitadors diferents per cadascun dels 5 candidats. Són faves comptades: Pedro Sánchez (Pep Plaza), Pablo Casado (David Marcé), Albert Rivera (Ivan Labanda) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez). Faltava el cinquè candidat que tot i ser extraparlamentari donarà molt de joc. El líder de la ultradreta l'havia de fer un imitador de luxe com Albà. Se l'estava preparant fa setmanes. Però Polònia li ha donat l'encàrrec a un actor que acostuma a fer de figurant: Noé Blancafort. El de l'esquerra de la foto:

noe tv3

TV3

Blancafort, un habitual de les agències de publicitat, surt a multitud d'anuncis com el paradigma de l'home normal. El vam veure debutar com un dels col·laboradors del fallit programa de Jordi González a 8tv La via làctia. Ara Noé puja a primera divisió com a imitador i d'un dels personatges cridats a ser protagonistes de molts Polònia, el líder de Vox. Una feina titànica que Toni Albà estava en millors condicions d'afrontar. En Blau s'ha posat en contacte amb Albà que s'ha declarat sorprès per la notícia. Ningú de la productora li havia comunicat que no farà el personatge i assumeix la seva "congelació" com a "definitiva".

toni alba ACN

ACN

La primera reacció de Toni Albà en saber-ho: "Primera notícia. Sí, jo l’havia de fer i sembla que el “congelat” és, doncs, definitiu. Mai renunciaré a la llibertat d’expressió a canvi d’un sou. Va ser bonic mentre va durar... Segueixo sent lliure". Molt apenat, ha afegit "C'est la vie". Així és la vida a la TV nacional del país. Una mala notícia per als espectadors. Toni Albà segueix triomfant al Teatre del Raval amb la funció deSEXperats.