La ciutat preocupa, i molt, a l'estimat locutor de RAC1, Toni Clapés. Més concretament, el desgavell urbà que pateix Barcelona i els problemes de mobilitat que la converteixen, cada cop més, en una jungla. Fa uns dies celebrava la prohibició de circular per les voreres dels patinets elèctrics, una de les conductes més perilloses d'aquesta moda tan estesa. Ara, però, fixa la seva mirada en uns vells coneguts: els autobusos que circulen per la capital catalana.

patinets electric mobilitat - Carles Palacio

Patinets elèctrics mobilitat / Carles Palacio

Marxa lenta autocars ERTO 5 Sergi Alcàzar 1

Autocars a Barcelona / Sergi Alcàzar

No es tracta, en aquesta ocasió, d'episodis de brutícia a l'interior dels combois de TMB. Clapés se suma a una de les denúncies que més incomoden als veïns del centre de Barcelona, i especialment, a aquells residents de la zona de Ronda de la Universitat. Un indret que, des de fa molts anys, està atapeït d'autocars que cobreixen diferents línies interurbanes. Una enorme estació a l'aire lliure, generant embussaments de trànsit, fums i d'altres molèsties. El de 'Versió RAC1' ho té clar: "una vergonya perpètua". Un clam que genera debat: molts hi estan d'acord, mentre que d'altres pregunten on s'haurien doncs d'estacionar aquests vehicles.

versio rac 1 instagram toni clapes

Toni Clapés fent ràdio des de casa seva / @versiorac1 

Clapés és una estrella de la ràdio, sí, però té els dos peus ben plantats a la realitat del carrer. I la seva opinió pot ajudar a desencallar problemes que s'arrosseguen des de fa massa temps.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat