Es pressuposa que una de les mesures que tots hauríem d'adoptar en el nostre dia a dia per tal de combatre la pandèmia de coronavirus és la higiene. Evidentment, dur mascareta, però també rentar-nos les mans les vegades que faci falta i anar-nos posant gel hidroalcohòlic. El problema ve quan no tothom aplica la higiene que cal en moments com aquests. I especialment, quan aquesta higiene que brilla per la seva absència la trobem en un lloc on no s'hauria de permetre. I això és el que li ha passat a Toni Clapés.

toni clapes roba

Toni Clapés (RAC1)

El locutor de RAC1 ha al·lucinat amb una imatge que s'ha trobat en un bus de Barcelona. Una imatge lamentable. Si ja està en entredit el transport públic per algunes imatges de conglomeracions que se segueixen produint, el que ha vist el periodista no ajuda a confiar cegament en TMB. Una imatge d'un autocar brut com una mala cosa, amb una capa de pols com si fes segles que no ha vist una baieta o un desinfectant. En definitiva, una porcada de cap a peus. El mateix Clapés ha verbalitzat el que molts pensem en veure la foto: "La higiene en temps de Covid és essencial", adreçant-se precisament a TMB:

Molts usuaris han compartit la indignació, al mateix temps que els mateixos responsables s'han dirigit a ell per solucionar com abans millor aquest despropòsit. L'Antoni els ha aclarit de quin bus es tractava.

Esperem que les sigles de TMB continuïn significant Transports Metropolitans de Barcelona i no es converteixin a partir d'ara en Tot Molt Brut.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat