Aquest dilluns Toni Clapés ha verbalitzat el que molts pensen de Barcelona. El que molts pensem de Barcelona. Si més no, d'un fet concret que passa a la ciutat i que fa que a més d'un, com al director del Versió RAC1, se li enduguin els dimonis cada cop que n'és testimoni. Testimoni presencial o en la pròpia pell.

toni clapes rac1

@versiorac1

Tot ha començat perquè un usuari de Twitter ha mencionat el periodista i ha penjat un vídeo irònic d'una noia saltant damunt els caps d'uns ciclistes, posant-hi el text: "Caminant per la Gran Via de Barcelona". Tuit que ha retuitejat Clapés:

Clapés ha anat més enllà. Ha recollit el guant de l'usuari i de la ironia ha passat a la crítica sense embuts, dient a les coses pel seu nom i queixant-se d'una realitat irritant. "Estic destinat a ser atropellat per bici, o patinet. Barcelona desendreçada", ha assumit amb resignació per una situació que es repeteix sovint, com passa a molts altres ciutadans quan caminen pels carrers de la ciutat. Un altre usuari li demana que sigui comprensiu i que s'adapti a "la nueva normalidad", emplaçant-lo a que no diu això de tot ni de tothom: "Vamos Toni, que no decías eso de las motos y coches! Los conductores de bici y patinetes tienen que mejorar, SI! Pero lo mismo vale para los peatones". I Clapés ha seguit implacable amb ciclistes i usuaris de patinets que es pensen que van sols per la via pública. Sap de què parla i no serà l'única queixa que faci al respecte:

100% d'acord amb ell. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat