Shakira s'està acomiadant d'una etapa molt important de la seva vida. Malgrat que continua angoixada i dolguda, va fent feina. Té una meta, una obsessió. Bé, més d'una, també hi ha martiritzar Gerard Piqué i Clara Chía, però el que actualment més desitja és fotre el camp, tancar la porta i llançar la clau. Barcelona ja no és bona... tot i que la bossa sona més que mai. La ruptura ha catapultat els seus ingressos, que ja eren estratosfèrics quan les coses de parella i de la família anaven, si més no de cara a l'exterior, de perles. Deixar Catalunya i instal·lar-se a la sempre favorable Miami és una forma d'acabar amb el patiment, de matar el tema. Però la distància física no esborrarà el vincle que l'unirà a l'exfutbolista per sempre més: dos fills de 10 i 8 anys, Milan i Sasha

La família és una peça clau en tot aquest embolic. Les decisions de la colombiana giren molt sovint al voltant dels seus éssers més estimats, com ara la canalla o els seus propis pares. Ha aconseguit quedar-se amb els nens i traslladar-los als EUA en l'acord de separació, amb el pare visitant-los 10 dies al mes i a les vacances... però arrelant-se allà. A Miami. Ha intentat fotre el camp en més d'una ocasió, especialment després de Reis, i ara, amb la Setmana Santa i l'Spring Break, s'ha tornat a parlar del tema. Laura Fa i Lorena Vázquez van situar la data l'1 d'abril fa setmanes, però la salut dels pares s'interposava: en William molt delicat i la Nidia ingressada per una trombosi. Tot en l'aire, una vegada més.

Shakira madre y padre Instagram
Shakira amb els seus pares / Instagram

Shakira avisa als metges, però no a Piqué: la marxa és imminent

Les patologies dels progenitors provocaven dubtes sobre la conveniència de fer un vol transoceànic. Massa risc per a una persona normal, però Shakira té múscul econòmic i pot pagar el que calgui per fer el viatge amb totes les garanties mèdiques. Així ho explica Vanitatis, que confirma la marxa de la cantant: és imminent. La data, o aquest cap de setmana o com a molt tard, el següent. La informació se sosté en saber-se qui ha rebut l'avís final: als metges que tracten els seus pares. Ells han autoritzat el vol dels pacients en saber que hi haurà un equip medicalitzat a bord, pel que pogués passar. Aquesta és la font que destapa el gran secret. No sabem pas si Gerard Piqué n'estava al cas, però sí que els seus advocats no havien rebut cap comunicació al respecte. Estaven alerta, temien que la seva ex li pispés el comiat dels seus fills. 

Gerard Piqué Milan Sasha 2023 GTRES
Gerard Piqué, Milan i Sasha / GTRES

Una sortida esglaonada i sense marxa enrere: adéu 

L'evacuació serà en fases: primer se'n va ella amb els nens i uns dies després ho faran els seus pares. La mansió d'Esplugues de Llobregat quedarà buida, amb teranyines, bruixes, fantasmes del passat... però buida. Una sensació agredolça per als seus veïns, els pares de Gerard Piqué. S'acabarà l'hostilitat, però els néts ja no hi seran. I si depèn de la mare, no ho faran mai. Vol separar-los física i emocionalment tot el que pugui d'un malson que a ella, pel rastre de rancúnia que va deixant pel camí, sembla que la perseguirà sempre. Esperem que un dia s'adoni d'aquest excés, els fills no són hostatges ni armes llancívoles. En tot cas, és la seva decisió. I ja l'ha presa.

Shakira milan Sasha GTRES
Shakira amb Milan i Sasha / GTRES

Els pròxims dies seran durs per a Gerard Piqué i els petits. És l'hora dels adéus.