Som a punt d'acabar el mes de març. Un canvi al calendari d'enorme transcendència al culebrot més famós dels darrers mesos, el de Shakira i Gerard Piqué. La cantant colombiana es mor de ganes d'abandonar definitivament Barcelona i marxar a Miami amb els fills Milan i Sasha. Vol esborrar els darrers 12 anys de la seva vida al costat del l'exjugador català del F.C.Barcelona, i fotre el camp als EUA és la forma més evident de demostrar-ho. Porta mesos perseguint aquest objectiu, fixat per les periodistes Laura Fa i Lorena Vázquez el dia 1 d'abril. Però l'artista està trobant amb obstacles que ajornen el trasllat: sobre la taula, la mala salut dels pares, el curs escolar de la canalla i el judici amb Hisenda. Tanmateix en Gerard no ha posat cap impediment, va acceptar les demandes de la seva ex per no complicar més la vida dels petits de 10 i 8 anys. Un gest de pau que podria no tenir una resposta equivalent.

Piqué està alerta i amb la mosca darrera l'orella. No se'n refia. Hi ha coses que no li acaben de quadrar. La revenja de Shakira està assolint dimensions bíbliques. No és una ruptura sentimental, en Gerard està pagant amb sang tots els pecats de la Humanitat. La cantant s'ha acarnissat amb cançons, entrevistes, bruixes, prohibicions i, no ho oblidem pas, l'inestimable ajuda de la seva legió de fans exaltats, especialistes en l'insult i el menyspreu més abjecte. Només la cantant sap quan acabarà el càstig i la tortura. Un fet que, evidentment, provoca certa angoixa a Piqué i al seu entorn més proper. S'ensumen un cop final demolidor, una venjança duríssima, injusta i cruel.

Shakira taxi Barcelona Chance
Shakira vol fotre el camp de Barcelona / Chance

Laura Fa posa sobre la taula a TV3 la inquietud de Piqué per la marxa definitiva de Shakira

Laura Fa deixava anar una bomba durant la sucosíssima intervenció que va dur a terme al 'Tot són problemes' de TV3. Li van preguntar sobre el tema, clar, com a bona experta que n'és. Generosa, va voler regalar-los una exclusiva. No va poder ser la data, però sí una informació molt rellevant sobre aquest tema. En Gerard ha activat els seus advocats per evitar una humiliació brutal, a través dels petits, malmetent l'amor que senten pel seu pare. Es tracta d'una hipòtesi que ensorraria la imatge pública de Shakira, sense cap mena de dubte. Segur que hi hauria qui l'aplaudiria, però si alguna cosa hem après en aquest culebrot és que la misèria i la mesquinesa estan molt esteses. Atenció al que explicava la cronista rosa perquè té molta tela. 

Laura Fa TV3
Laura Fa / TV3

Marxar sense avisar i deixar-lo sense acomiadar-se dels nens, la por dels advocats d'en Gerard

Laura Fa, mòbil en mà, llegint el missatge que li acabaven d'enviar: "Em diuen: els advocats estan insistint molt que necessiten saber la data de quan marxa la Shakira perquè li volen dir adéu als nens!" Els temors són reals: "Que no sigui que agafi l'avió la Shakira i Piqué no hagi pogut ni dir adéu!" Terrible. "Els advocats estan molt a sobre. Des d'aquí fem una crida a la Shakira, perquè de moment no ha notificat res". La resta del plató al·lucinava. La inquietud creix dia a dia a Can Piqué, com una gota malaia. Cedir la custòdia és una cosa; que li pispin els fills, una altra de molt diferent. És creuar totes les línies i es defensarà amb tot. Només faltaria. 

Gerard Piqué Milan y Sasha GTRES
Gerard Piqué, Milan i Sasha / GTRES

La Laura afirmava que Shakira "sí que mira els programes, sí". Esperem que tingués sintonitzada TV3 i no gosi dur a terme aquesta maniobra. Els nens no són hostatges ni armes llencívoles.