Tot indica que l'última data anunciada per la sortida definitiva de Shakira de Barcelona, l'1 d'abril, no es complirà. Semblava que la colombiana volia aprofitar l'spring break, l'aturada escolar de primavera dels col·legis nord-americans per fer que els seus fills canviessin de país a mig curs. Però quan semblava que la mala salut del seu pare permetria el viatge ara és la mare de Shakira la que ha patit un trombo i no és el millor moment per un vol transoceànic.

Shakira madre y padre Instagram
Shakira mare y pare Instagram

Com va dir Piqué de Neymar: "Shakira se queda". I no amb la millor predisposició possible. L'humor de la cantant va empitjorant a mesura que veu com els seus fills passen la nit de diumenge al Camp Nou amb cara d'avorrits per la final de la King's League, o que Piqué apareix a tots els diaris o que la seva sogra viu al seu costat o que Clara Chía mereix més titulars de premsa que la mateixa Shakira. Clara Chía interessa, i això no ho acaba de pair la colombiana que fins ara l'havia citat a les cançons, amb el mundialment famós "Tiene nombre de persona buena, clara-mente no es como suena".

Shakira con Piqué
Shakira amb Piqué

Aquest dijous ha fet un pas més i Shakira escriu un joc de paraules amb el nom de la parella de Piqué però evitant pronunciar-lo en castellà, la seva llengua materna. Utilitza l'italià: per dir com se sent, en clarobscur: "Chiaroscuro" i una foto trista, seriosa i lànguida: Chía de Clara Chia roscuro: Chía no és aigua neta, té una part fosca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

CLara Chía Camp Nou Twitter
Clara Chía Camp Nou Twitter

EN Blau no és l'únic mitjà que veu mala llet en Shakira i aquest Clara-oscuro. El digital Vanitatis escriu "es en el juego de luces y sombras donde quiere poner Shakira el acento. O más bien, el juego de luces y sombras le sirven a Shakira para mandar ese mensajito a la actual pareja de su ex. Y es que en el post solo leemos una palabra: "Chiaroscuro". Llama la atención, desde luego, que en lugar de poner 'Claroscuro', en español, Shakira haya cambiado las primeras letras para traducirlo al italiano, haciendo que el inicio de la palabra coincida con el apellido de la actual novia de Gerard Piqué. También es cierto que le hubiera dado lo mismo hacerlo en un idioma o en otro, ya que en castellano hubiéramos leído otra referencia evidente al nombre de la joven en lugar del apellido". Shakira dispara amb bala, no vol ni mencionar Clara però hi fa referència. No pot amb ella, és la causa de la separació, o la conseqüència.

Clara Chía segueix fent la seva vida i la xarxa va plena de la seva proverbial discreció i timidesa. A la festa de diumenge sempre es va mantenir en un segon pla. A le simatges s'hi veu que pot competir amb Shakira en joventut, té uns cabells llargs i molt ben cuidats que ja no són aquells de la boda de l'Empordà on es va presentar en societat el passat estiu. Clara ja exerceix de primera dama i sembla que s'hi troba a gust. Hi ha una diferència molt gran entre Shakira i clara. No són els diners, ni l'edat, ni la bellesa. És l'amor. Clara Chía està enamorada i Shakira no. I aquest és el veritable clarobscur en la vida de la colombiana i la raó per la qual Chía brilla. Chiaroscura, no.