Durant la tarda del dimarts 26 de gener, la presentadora catalana de Mediaset, Sandra Barneda, va tornar als seus orígens. La de Barcelona va aparèixer, a través d'una connexió des de la seva casa de Madrid, en el programa de les tardes de TV3, Tot és mou, presentat per Helena García Melero i Lluís Marquina. Ho va fer per promocionar del seu llibre, Un océano para llegar a ti, que li està donant moltes alegries després de proclamar-se finalista del Premi Planeta 2020. Encara que Barneda no només va parlar de la seva novel·la, sinó que també va fer la vista enrere i va recordar els seus inicis a la televisió, quan va participar en diversos programes de la cadena pública catalana. Quins records guarda?

Sandra Barneda, Telecinco

Sandra Barneda, Telecinco

Lluís Marquina va ser l'encarregat d'entrevistar a la parella de Nagore Robles, amb qui es diu que estan intentant convertir-se en mares del seu primer fill. Una conversa que va durar prop de deu minuts i on Barneda va posar la directa quan li van preguntar pels records que té del seu pas per TV3. Doncs al juliol del 2008 Sandra Barneda es va estrenar com a presentadora a la televisió catalana amb el programa Vacanses Pagades. Un espai on va compartir plató amb Jordi Amenós i Yolanda Ramos. "La veritat que tinc records molt bons, molt graciosos. Realment ens ho vam passar molt bé i vam fer un grup molt boig". Així era Sandra Barneda en aquell temps:

Sandra Barneda, TV3

Sandra Barneda, TV3

Sandra Barneda, TV3

Sandra Barneda, TV3

Un programa del que curiosament, al web de TV3, no hi ha vídeos ni imatges. Res, zero. Un fet, com menys, cridaner. Aquí la prova:

Programa 'Vacances Pagades al web de TV3

Programa 'Vacances Pagades' al web de TV3

A què es deu? Serà perquè la cadena no guarda el mateix record de Sandra Barneda?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat