Ha estat l'elegida per Mediaset per acomiadar l'any 2020 des de les Canàries. Un any que, a diferència de moltes persones, ha estat molt bo per a ella. Les coses com són. Parlem de Sandra Barneda, que ha aconseguit grans dades d'audiència, gràcies al programa La isla de las tentaciones​, i s'ha convertit en la finalista del Premi Planeta amb la novel·la Un océano para llegar a ti. Però no tot han estat alegries el que la catalana ha viscut al llarg del 2020. També ha hagut de fer front a tragèdies. Una d'elles la va viure, no fa gaire, amb la seva nòvia Nagore Robles, amb qui s'ha donat una segona oportunitat després de trencar al setembre del 2019.

Sandra Barneda, Cuatro

Sandra Barneda, Cuatro

Segons revela l'escriptora i presentadora catalana per a la revista Shangay, a començaments de desembre va ser víctima d'un dur episodi en un local del centre Madrid. "Estàvem en una cafeteria i la meva parella em va fer un petó. Vaig veure que ella es va girar i li vaig preguntar que què passava", relata dolguda Sandra Barneda. "Tres persones de la taula del costat es van posar a mirar-nos i parlar del tema", afegeix. "Que hagi d'aguantar mirades o comentaris perquè la meva parella, que és una dona, em faci un petó... Això és que Espanya no ha canviat tant", sentencia la presentadora de Telecinco.

Un complicat esdeveniment que no va anar a més perquè Sandra Barneda, reconeix, "som educades", referint-se a ella i a Nagore Robles, "i no vam tenir cap moguda". Un episodi de molts amb el que la catalana assegura que s'ha sentit discriminada per la seva condició sexual. "Em fa moltíssima pena que encara continuï pesant el fet de ser dues dones enamorades", afirma. Un amor pel que de ben segur brindarà al seu pas per les Canàries. I és que Nagore Robles ha viatjat amb ella fins a l'illa per acompanyar-la en les primeres Campanades que farà per a Telecinco. Es besaran davant de l'audiència per normalitzar la seva condició i callar als que les critiquen?

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat