Telecinco és plena de presentadors nascuts i educats a Catalunya. La TV més vista a Espanya és com TV3. Les seves estrelles parlen català: Jorge Javier Vázquez, Jordi González, Núria Marín, Mercedes Milá o Sandra Barneda. Alguns van tenir programa propi a la cadena catalana. Molt recordats són els de Jordi González (Les 1000 i una) però menys coneguda és l'única ocasió que Sandra Barneda va ser presentadora de TV3. Per alguna raó estranya, el web de la cadena no té ni un sol vídeo d'aquell programa d'estiu: Vacances pagades. Sembla que amaguin el passat de Barneda a TV3. Així era ella l'estiu de fa 13 anys: 

sandra barneda presentadora de TV3

sandra barneda 2008 tv3

Sandra Barneda, Vacances pagades, (2008), TV3

Corria l'any 2008 i la directora de TV3, Mònica Terribas, fitxava una jove periodista de 32 anys, la barcelonina Sandra Barneda. Era quan TV3 tenia pressupost per emetre programació en directe a l'estiu. Va encarregar a la productora de Toni Soler, Minoria absoluta, el programa de tardes. S'havia de dir Cervells mínims però es va desestimar el nom. Tenia col·laboradors com Jordi Ríos fent de Ferran Monegal o Yolanda Ramos. La mateixa Terribas va dir "Vosaltres també us heu enamorat de Sandra Barneda?". Estava realment guapa i fresca. 

SANDRA BARNEDA 2021:

sandra barneda calle GTRES

Barneda de carrer, GTRES

SANDRA BARNEDA 2008:

sandra barneda 2008 tv3 vacances pagades

Barneda presentadora de TV3

Per alguna raó, ni Barneda ni TV3 recorden mai aquell programa, fins ara. El programa No tenim vergonya s'emet cada vespre a TV3 durant les vacances de Nadal i recupera imatges antigues de la cadena. En l'emissió de dilluns han passat 10 segons de Barneda, sense posar ni el nom del programa ni que és ella. Com un instant furtiu. Calia fixar-se molt. Calia ser EN Blau. Barneda és star system català.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat