La setmana passada, dues cares molt conegudes van pujar de copilots d'Eloi Vila al programa Al Cotxe!, dos actors molt estimats, Marc Clotet i Jordi Rebellón. Però durant un temps, seran els últims famosos que xerraran a l'excel·lent programa d'entrevistes de TV3.

jordi rebellon al cotxe

Jordi Rebellón, 'Al cotxe!' (TV3)

marc clotet al cotxe

Marc Clotet, 'Al cotxe!' (TV3)

Al cotxe! té la virtut d'haver-nos acostat diferents VIPS de tots els àmbits i gràcies a la intimitat que ha creat Vila dins les quatre parets del cotxe, arribar a saber com eren, què senten, alguns aspectes íntims de les seves vides, emocions a flor de pell parlant d'éssers estimats que ja no hi son i, en definitiva, veient uns famosos des d'un prisma al qual no ens tenen acostumats. És una de les claus d'un programa que ha sabut oferir converses delicioses on gent molt famosa que hem vist a molts llocs, obre el seu cor durant el temps que dura el trajecte amb Eloi Vila al volant.

evole al cotxe

Jordi Évole, 'Al cotxe!' (TV3)

merce martinez al cotxe

Mercè Martínez, 'Al cotxe!' (TV3)

Actors, actrius, presentadors, esportistes, cantants... El bo i millor de cada casa ha passat pel vehicle de TV3. Un cotxe que d'un temps ençà ha tingut l'aspecte que veuen en les fotos de Jordi Évole o Mercè Martínez: amb un plafó transparent separant conductor i convidat, que ha fet que les tradicionals abraçades i petons de Vila per acomiadar-se hagin hagut de readaptar-se i tocar-se en la distància. Una de les mesures necessàries fruit de la pandèmia, que ara ha provocat un substancial canvi en la temàtica del programa. Quan farà gairebé un any que convivim amb la COVID-19 i quan les xifres no fan sinó que empitjorar, el programa es reformularà durant unes setmanes en uns especials on Vila conversarà amb persones anònimes a les quals el coronavirus ha afectat d'una manera o altra.

Persones que han quedat molt afectades pels estralls de la pandèmia, per exemple, que han quedat ferits de mort pel que fa a la seva economia. Com un dels convidats d'aquest dijous, Jaume Vila, que té una empresa de turisme actiu de Camprodon i que fa mesos que tenen dificultats per treballar, amb pèrdues d'un 75% en la facturació. Al cotxe!, doncs, que canvia la cara per uns dies, però que mantindrà l'essència del que el fa un programa indispensable a la graella de TV3: emocionar amb les històries que explica qui seu al seient del copilot. Sigui qui sigui.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat