La relació entre Rosalia i Rauw Alejandro avança satisfactòriament. La catalana i el de Puerto Rico són dos dels cantants més famosos del planeta, i des de fa setmanes formen una de les parelles més seguides del moment. Després de setmanes de rum-rum, de fotografies i vídeos que insinuaven que entre tots dos hi havia alguna cosa més que amistat, s'han deixat anar i han confirmat l'idil·li. A l'Alejandro, fins i tot, l'hem vist escrivint en català i, el que més ha ofès a les Espanyes, lluir una samarreta del Barça quan l'home havia estat sempre del Madrid. Així és l'amor, que tot ho guareix.

No són les úniques escenes d'amor que hem vist al llarg de les darreres setmanes i mesos. També hem assistit a demostracions d'afecte molt més directes, irrevocables, malgrat que alguna d'elles va ser esborrada a corre-cuita per la de Sant Esteve Sesrovires. Un vídeo d'un petó en un taxi deixava els fans sense alè. Era fantàstic, però va desaparèixer sobtadament del compte de Tik Tok de la Rosalia. El perquè només ho saben ells dos. Però tranquils, que la passió ni molt menys s'ha acabat.

rosalia beso rauw alejandro 2

Rosalia i Rauw Alejandro fent-se petons en un taxi / TikTok

La parella està passant uns dies a Mèxic, i per sorprenent que sembli, no han celebrat Halloween. Una de dues: o estan esperant a demà, 2 de novembre, dia en el que allà celebren el importantíssim 'Día de los Muertos', o és que són tan especials que la seva festa és més subtil. Els hem vist en una mena de spa amb jacuzzi en banyador i fent-se tractaments de bellesa amb les cares cobertes de cremes. Una escena íntima en la que no han faltat dues coses: ni imatges compartides a Instagram, ni més petons d'enamorats. El primer, sota l'aigua, amb les cares deformades per l'òptica de la càmera però feliços com a unes castanyoles. 

rosalia bañador @rosalia.vt

Rosalia en banyador a Mèxic / @rosalia.vt

Rosalia beso bajo el agua Rauw Alejandro México @rosalia.vt

Rosalia fa un petó a la galta sota l'aigua al seu nòvio Rauw Alejandro / @rosalia.vt

El segon, un cop fora de l'aigua, arribava quan tenien les cares plenes d'algun producte de bellesa que s'aplicaven amb tacte l'un a l'altre. De fet és el que més s'acosta a la celebració de Halloween, una mena de disfressa improvisada. També s'han besat, o si més no, en Rauw ha petonejat l'espatlla de la seva companya amb delicadesa. La imatge és molt tendra, i el somriure de la Rosalia sincer i que denota el seu estat anímic: on fire total. La xarxa embogeix amb la seva carpeta favorita. Els petons entre famosos estan de moda aquests dies.

Rosalia beso Rauw Alejandro @rosalia.vt

Rauw Alejandro fa un petó a l'espatlla de la Rosalia / @rosalia.vt

És massa aviat per parlar d'una relació sòlida i duradora, però sembla que van pel bon camí. Tots dos van a la una, i això ja és molt. Segur que si les coses comencen a anar 'malamente, tra-tra' ja no compartiran tants records del seu romanç. I a més a més no seran tan definitius. Que duri molt, parella. Visca l'amor!