Rosalia Vila Tobella, la diva del Baix Llobregat, la cantant catalana més internacional, aquest dissabte 25 de setembre està d'enhorabona. I no només pel seu moment professional, on regna allà on va i on tothom parla de què fa. Per exemple, a la gala dels Billboard Awards, on Shakira ha estat guardonada com a millor solista llatina, però on la de Sant Esteve Sesrovires ha deixat el públic absolutament entregat amb la seva actuació en directe, la primera on ella i la cantant dominicana Tokischa han interpretat el hitàs Linda.

La cançó que van estrenar el passat 1 de setembre ha posat la cloenda a la gala amb un número on les dues cantants i amigues han revolucionat tothom, amb una coreografia i escenografia espectaculars i amb la cirereta del pastís al final de l'actuació, petó inclòs entre totes dues.

Rosalía té motius de celebració. La seva carrera fulgurant segueix amb pas ferm, però a més, aquest 25 de setembre, està doblement feliç. Perquè aquest dissabte és el seu aniversari. La cantant catalana bufa 28 espelmes i ho fa envoltada dels seus amics.

Fa uns dies, abans que arribés el seu aniversari, Rosalía va anar a un conegut restaurant de Miami, i allà li van fer una merescuda sorpresa que va deixar la jove catalana sense paraules. Rosalia es va quedar completament muda quan, estant amb la seva germana i uns amics al Sushi Fly Chicken de la ciutat de Florida, i després de gaudir de molts plats típics del menjar asiàtic, quan va acabar de sopar, i estava fent sobretaula, els treballadors i propietari del restaurant, David Grutman, es van apropar fins a la seva taula amb un enorme pastís d'aniversari amb una gran bengala situada a la part superior. Un pastís de cinc pisos, molt alt, decorat amb flors roses i verdes i fotos diverses de la cantant.

rosalia sorpresa cara pastel

rosalia pastel sorpresa

I ara, el dia que tocava, el del seu 28è aniversari, Rosalía ha rebut més regals i sorpreses. La cantante se'n va anar de festa amb alguns amics i amb la seva parella, Rauw Alejandro, el de Todo de ti, que ha compartit amb els seus seguidors unes imatges de com va anar la nit, amb dedicació romàntica inclosa: "Semana de cumple con mi reina". 

aniversari rosalia

aniversari rosalia2

Què li van regalar a la diva catalana? Una festassa, amb cartell de neó, amb un pastís fet amb fotos d'ella, que no podia tancar la boca de la il·lusió, mentre la seva parella anava immortalitzant el moment gravant tota la seva reacció, un document impagable que també han compartit alguns dels amics íntims que també van ser amb ella.

Rosalía es mereix aquest i tots els regals que facin falta. Ens sumem a les felicitacions d'aniversari.