Malgrat el que digui Bertín Osborne, que pensa que Halloween és "una fantasmada de pelotas", són moltíssimes les famílies a l'estat espanyol que celebren aquesta festa de tradició anglosaxona. És normal: totes aquelles festivitats que impliquin disfressar-se i adoptar rols nous és molt llaminera, especialment per a la canalla o els joves que surten de marxa. Al llarg del cap de setmana hem vist fantasmes, morts vivents, bruixes, carbasses i tota mena de personatges terrorífics per tot arreu. Tothom s'apunta a una bona festa, és així. Fins i tot hi ha qui la viu tan intensament que té preparats diverses disfresses per a cada dia

És el cas d'una de les parelles més famoses i mediàtiques del panorama internacional: la formada per la cantant colombiana Shakira i el seu marit, el defensa blaugrana Gerard Piqué. Tots dos s'han deixat la pell per convertir la data en un moment màgic i especial per als seus dos fills, en Milan, de 8 anys, i en Sasha, de 6. Primer vam veure la mare caracteritzada com a una bruixa preparant la festa per als companys de l'American School of Barcelona on estudien els seus nens. El que més cridava l'atenció, però, era en Gerard, amb una elecció que no era fàcil d'endevinar: no era pas un de la sèrie 'El Joc de Calamar', sinó un famós i excèntric discjòquei que sempre duu màscara. 

SHAKIRA I PIQUÉ AMB LA PRIMERA DISFRESSA DE HALLOWEEN:

Shakira de bruja @shakira

pique halloween ig

Les disfresses de Shakira i Piqué per començar a celebrar Halloween / @shakira

Doncs bé, l'endemà tornava a haver-hi festa. I la temàtica escollida va ser de zombies, plens de sang, cicatrius i tota mena de detallets per a l'ocasió. La Shakira fins i tot anava una mica més enllà, barrejant la morta vivent amb una mena de licantropa. Sí, vaja, una dona-lloba. Bé, de fet ella ja té experiència en representar aquest animal i sobretot els seus udols característics, com va demostrar en un dels seus temes més coneguts: 'Loba'. En ell canta "Una loba en el armario, tiene ganas de salir, deja que se coma el barrio, antes de irte a dormir". No va menjar-se el barri, no. Tenia una altra preferència.

No va haver de sortir de casa per saciar la seva gana: parlem de la seva parella des de 2010, és clar, Gerard Piqué.​ Malgrat que de tant en tant algunes informacions malicioses diguin que la parella té problemes i que vol partir peres, ni de bon tros: sempre demostren harmonia, afecte, estima i devoció. I com que una imatge val més que mil paraules, ens demostren el seu amor amb un petó a la boca. Boques, llavis i llengües zombies, sí, però el petó és ben real. No s'han casat, és cert, però no cal: de fet superen amb escreix allò de "hasta que la muerte os separe", perquè ells, fins i tot "morts", s'estimen com a adolescents. La Shakira li diu: "I Know What You Did Last Halloween"sé què vas fer el passat Halloween. Nosaltres ara també.

Això és un petó de pel·lícula. De por, d'acord, però tot i així fa goig.