Rosalía està feliç i enamorada de la vida. L'encarregat que la cantant catalana estigui en un núvol no és cap altre que l'artista de Puerto Rico, Rauw Aleajandro. Un cantant que actualment està immers a la seva gira de concerts per Espanya, i que la de Malamente no es perd per res del món. Prova d'això, els vídeos que Rosalía va compartir diumenge 10 d'octubre a les seves xarxes socials, ballant i cantant totes les cançons des de la grada en el concert que Alejandro va oferir durant la nit del dissabte 9 d'octubre en el Palau Sant Jordi de Barcelona.

Un espectacle que va durar diverses hores, en el que Rauw Alejandro va posar al públic en peu amb tots els seus èxits, entre ells amb la popular cançó Todo de ti. Encara que, per espectacle, el vídeo que Rosalía ha compartit en les últimes hores, també a les seves xarxes, besant-se amb la seva parella dins d'un taxi. Un material que la de Catalunya ha esborrat de les xarxes pocs minuts després de compartir. Tanmateix, els usuaris a Instagram, molt eixerits, s'han fet ressò del vídeo i ara corre com la pólvora. Encara no l'has vist? El tenim i el mostrem, a continuació. Foto dels dos junts:

Rosalía i Rauw Alejandro

Rosalía i Rauw Alejandro a Instagram

L'octubre del 2020 van començar els primers rumors sobre una possible relació entre Rosalía i Rauw Alejandro. Rumors que a mesura que passaven els mesos anaven agafant més i més força, fins que a l'agost del 2021 la parella va ser sorpresa pels fotògrafs, sortint de sopar d'un restaurant de Los Angeles, agafats de la mà. Un gest que molts van interpretar com una confirmació pública del seu romanç. Relació que la cantant nascuda a Sant Esteve Sesrovires va confirmar de manera definitiva el dia del seu aniversari, el passat 25 de setembre, fa poques setmanes, amb diverses fotos en el seu compte d'Instagram amb Rauw Alejandro. Estampes en les quals els dos apareixen molt còmplices i afectuosos.

Una connexió que es pot veure en el vídeo que la cantant i el de Puerto Rico surten besant-se apassionadament dins d'un taxi en plena nit. Vídeo de pocs segons en el qual els dos artistes primer fan una llarga salutació amb les seves mans i just després Rosalía, que lluu una corona de flors al cap amb llums que s'encenen i s'apaguen, es llança literalment sobre el seu nòvio, sense samarreta i presumint de tatuatges, fent-li molts petons a la boca i agafant-lo pel coll. Vídeo, per cert, que Rosalía ha compartit durant el matí de dilluns 11 d'octubre en el seu compte d'Instagram, però que al cap de pocs minuts ha optat per eliminar. Desconeixem els motius. Parlem d'això:

rosalia rauw alejandro mans

Rosalía i Rauw Alejandro a Instagram

rosalia salutació rauw alejandro

Rosalía i Rauw Alejandro a Instagram

rosalia petó rauw alejandro

Rosalía i Rauw Alejandro a Instagram

rosalia petó rauw alejandro 2

Rosalía i Rauw Alejandro a Instagram

Vídeo que arriba després de les romàntiques paraules que el cantant de Puerto Rico va llançar a la seva parella durant el concert que va oferir a Barcelona. I és que la catalana estava en una de les grades al costat de l'escenari veient-ho tot acompanyada per algunes amigues. Rauw Alejandro, demostrant l'amor que sent cap a Rosalía, va paralitzar el seu espectacle per posar-se a parlar en català. Moment que ningú s'esperava i va revolucionar a tots els allà presents, que no eren poques persona precisament.

"Barcelona és la millor ciutat del món i també té la noia més guapa del món", va dir l'artista amb un perfecte accent català. Un romàntic moment que passarà a la història i de ben segur va deixar sense paraules Rosalía. "Parla millor que Messi i Iniesta junts", "Només falta que canti Boig per tu", "Que bo", "El que fa l'amor" o "Quina fantasia" són alguns dels missatges que els usuaris a les xarxes socials han fet arribar a la parella, després de veure en vídeo el moment d'Alejandro parlant català en el Palau Sant Jordi i declarant-se a Rosalía.