La primera vegada que es va parlar d'un romanç entre la cantant catalana i el cantant de Puerto Rico va ser fa just un any, l'octubre del 2020, en veure la complicitat que els dos tenien a les xarxes socials. Fa diverses setmanes enrere, a finals d'agost, els paparazzis els van sorprendre a la sortida d'un restaurant de Los Angeles, sortint agafats de la mà. Finalment, fa qüestió de dies, a finals de setembre, concretament el dia 25, la de Sant Esteve Sesrrovies compartia en el seu compte d'Instagram les seves primeres fotos amb l'artista en motiu del seu aniversari.

Un amor del qual Rosalía i Rauw Alejandro no s'amaguen. Tal com va dir el cantant al seu pas pel programa de Pablo Motos, El Hormiguero, parlen tots els dies. I és que ja se sap que al principi d'una relació tot és molt intens. Massa. A més, sempre que les seves agendes els ho permeten, treuen temps per estar junts. Així ho ha demostrat recentment la catalana, a través de les seves xarxes socials, amb uns vídeos que ha compartit en les seves històries d'Instagram, on acumula més de 17 milions de seguidors, que han desfermat una autèntica bogeria. Foto dels dos junts:

rosalia.vt 242669274 189107329962486 7373029883578402068 n

Rosalía i Rauw Alejandro, Instagram

Dissabte passat 9 d'octubre, mentre Belén Rodríguez deia en el Deluxe que fa molt temps va tenir sexe amb Jorge Javier Vázquez, i Artur Mas a TV3 parlava del seu sopar especial amb Anne Igartiburu i Scarlett Johansson, en el Palau Sant Jordi de Barcelona es vivia una autèntica festa gràcies al concert que va oferir el cantant Rauw Alejandro. Una actuació, seguint els protocols marcats pel coronavirus ara que la pandèmia sembla que dona una mica de treva, que moltes persones no es van voler perdre per res del món. Entre elles, com no podia ser de cap altra manera, la cantant Rosalía. No ho va fer sola, sinó acompanyada per amigues seves i membres de la seva família.

I és que el seu nòvio cantava a casa i la de Malamente no es podia perdre l'espectacle del de Puerto Rico, en el marc de la seva gira per Espanya. El que es coneix com una nòvia entregada amb la causa i disposada a lluitar per la relació. Un concert que va durar diverses hores i en el qual els assistents van poder ballar els temes més populars de l'artista com Cúrame, Nostálgico o el mític Todo de ti. Temes que Rosalía va cantar de principi a fi i també va ballar des de la grada on estava allotjada. Adjuntem algunes imatges:

rosalia concert raw alejandro 1

Instagram de Rosalía Vila

rosalia concert raw alejandro 2

Instagram de Rosalía Vila

rosalia amiga concert raw alejandro

Instagram de Rosalía Vila

Concert, per cert, en el que Rauw Alejandro no va dubtar a fer una picada d'ullet a la seva parella, demostrant que igual com ella, ell també està molt enamorat. Ho va fer dedicant-li la cançó Aquel nap zzzz. Un tema que el de Puerto Rico va llançar el juny del 2021, poc abans de ser enxampat amb Rosalía sortint de la mà d'un restaurant. "Tu dormida sobre meu, la brisa ve del mar, no et deixo de mirar, ets la meva nena de vidre, et juro que jo mato per tu", diu entre d'altres coses la cançó

A més, Rauw Aleajandro, en un moment de la seva actuació, no ho va dubtar i es va animar a parlar en català. "Barcelona es la millor ciutat del món i té la noia més guapa del món, també", va dir en un accent gairebé perfecte. Tots els allà presents no van dubtar a posar-se a cridar com si no hi hagués un demà. El següent vídeo ho demostra:

Un detall que de ben segur va fer molta il·lusió a Rosalía. No es per a menys. Tot i que la pregunta del milió es, quan la catalana anunci la seva pròxima gira de concerts, farà el mateix Rauw Alejandro i també l'animarà des de les grades ballant i cantant les seves cançons? Es més, dedicarà Rosalía unes romàntiques paraules al seu nòvio en meitat de l'espectacle? Frisem.​