Pep Cruz ha rebut centenars de mostres de suport després de relatar un penós episodi al seu supermercat, un Sorli del carrer Marina de Barcelona. Van prohibir-li l'accés als lavabos de l'establiment públic, on havia fet una compra substancial, després de suplicar-ho fins a tres vegades per incontinència. El popularíssim actor té 72 anys. Va demanar el Llibre de Reclamacions i va posar un tuit. Evidentment ha funcionat millor el tuit i ja té resposta de Sorli, no a twitter sinó a Facebook:

sorli TUIT 1

pep cruz gala TV3

Pep Cruz, TV3

Aquesta és la resposta oficial de Sorli: "Gràcies per informar-nos d'aquesta situació. La normativa amb relació a l'ús dels lavabos en aquests temps de pandèmia és reduir el seu ús al mínim estrictament necessari per evitar contagis, sobretot si el lavabo és de dimensions reduïdes. Demanem les disculpes corresponents". És a dir, pixi vostè a un arbre, estimat client. La cadena de supermercats no podia prohibir l'accés al lavabo i ho redueix a una mala praxi dels seus empleats. Un client septuagenari que suplica 3 cops pixar és una urgència.

TUIT pep cruz 2

pep cruz TV3

Pep Cruz, TV3

L'actor no es caracteritza per mossegar-se la llengua amb les injustícies. Ara mateix hauria d'aparèixer a la segona temporada de Merlí sapere aude però s'hi va negar per la porqueria de salari que li oferien, i també ho va explicar EN Blau: "És una productora catalana, Veranda, i paguen una merda". Compte amb l'actor perquè té pebrots i raó. Acaba així amb Sorli:

pep cruxz TUIT 3

pep cruz TUIT final

solri marina google

El Sorli de Pep Cruz al c/Marina, Google

Pep Cruz espera resposta de Sorli en persona. Avui anirà a comprar-hi i a pixar-hi. Només faltaria. Més humanitat i menys desídia. I amb la gent gran, més respecte. Tots som, o serem, Pep Cruz.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat