El coronavirus ens farà millors, deien. Però després d'un any de pandèmia les restriccions estan fent una societat menys justa, menys humana i més rígida. Una derivada de tants bars tancats és que persones amb incontinència urinària, de la tercera edat, o senzillament éssers humans que volen fer un pipí, no tenen un lloc on alleugerir-se. Barcelona és una gran capital amb pocs WC públics i els vianants les passen canutes si tenen una emergència. Què passa si és dins un supermercat? Tenen serveis. Amb l'excusa del virus li van negar l'ús a un dels millors actors del país, el popularíssim Pep Cruz.

pep cruz TUIIT

pep cruz TV3

Pep Cruz, TV3

Pep Cruz no es mossega la llengua i anomena la cadena de supermercats pel nom, Sorli. I escriu: "Eren passades les 18h. Al SORLY de Marina 147. Compro per 24.29€. Demano per anar al WC. Tinc una urgència, 72 anys i al voltant tot tancat. S’hi neguen. Suplico. S’hi neguen. Apel.lo al seu humanisme. S’hi neguen. No puc més. S’hi neguen. SORLY en contra de la 3ª edat. Ploro". És una indecència que es menyspreï amb aquesta desídia una persona, un client, que amb 72 anys no és dins la tercera edat però hi va anant. Cruz plora de ràbia, d'impotència o de dolor a la bufeta. Afegeix:

pep cruz 2 TUIT

tuit 3 pep TUIT

solri marina google

Sorli del C/ Marina, Google Maps

Aquest és el Sorli de la discòrdia. En pocs minuts l'actor ha sumat centenars d'adhesions a la seva indignació: 

TUIT

TUIT 3

TUIT 2

pep cruz ulleres

Pep Cruz en una sèrie de TV3

La més mínima humanitat exigia permetre accés al servei a un home gran que no té on pixar. Sorli oferirà disculpes, seguríssim.