Ja ho diu el refrany. Qui la fa, la paga. Això bé ho sap Víctor Amela qui ha rebut una aplaudida resposta per part de Pilar Rahola, després de carregar contra TV3 i el programa FAQS, que s'emet els dissabtes a la nit a partir de les deu presentat per Cris Puig. Com cada cap de setmana, Amela, puntal a la seva cita, es va posar davant del televisor per no perdre's cap minut de l'espai de la televisió pública catalana. Un format que, a jutjar per les seves paraules, no suporta. Però li és igual. Ho veu igualment.

Victor amela TV3

Víctor Amela, TV3

Fent referència al programa FAQS el també escriptor, en el seu compte de Twitter, va escriure: "Conviden a un polític no indepe que ara resulta que és un perdedor i que no ha fet res en quatre anys perquè els catalans votessin Ciutadans al 2017. Llautó!". Un missatge que va compartir amb els seus seguidors a dos quarts de dotze en punt de la nit, i va acompanyar amb una fotografia que va capturar amb el seu mòbil de Carrizosa al plató de TV3 sent entrevistat per Cris Puig. Adjuntem tweet.

Víctor Amela, Twitter

Víctor Amela, Twitter

Un publicació que li ha valgut tota mena de crítiques. "La trampa ets tu, el que passa que no te n'adones", "Ves-te'n a dormir, tanta ràbia no és bona per a la salut", "Mai estàs content" o "Millor que et convidin a tu així cobres, no?". Uns comentaris que s'afegeixen a la brutal galeta que li ha dedicat la periodista Pilar Rahola. Li ha dit el següent: "Víctor, cura't l'obsessió amb TV3, no és bo per a la salut, carinyo". Parlem d'això:

Víctor Amela i Pilar Rahola a Twitter

Víctor Amela i Pilar Rahola a Twitter

Unes paraules que Amela ha respost de la següent manera: "És la meva i li sóc fidel. Amb la meva atenció, la milloro". Una vegada més, Pilar Rahola demostrant la pasta de la que està feta i parlant clar. Rahola 1, Amela 0. Hi haurà revenja?