El canal de Youtube de Pilar Rahola té milers de suscriptors i milions de visionats. El fa en català i castellà perquè té molt seguiment fora de Catalunya. A l'Espanya que estima els catalans i a Sudamèrica. A l'Argentina han celebrat un fòrum amb l'expresident del país, Mauricio Macri, durant el qual van projectar davant de centenars de persones a l'auditori i del mateix Macri un vídeo de Pilar Rahola sobre política argentina. Macri, en sentir-la, es va emocionar, malgrat el seu caràcter eixut. Aquest és el vídeo:

Youtube

Ewy9ol1WUAIbRAs

Macri, emocionat, Youtube

Rahola: "La grandeza de Mauricio Macri fue una gran propuesta de cambio para las siguientes generaciones. Pensar en alto, soñar en grande". La periodista i escriptora té forts vincles a l'Argentina, on sempre l'acullen amb els braços oberts i l'entrevisten en els programes més vistos de les seves televisions. O manté trobades amb el president de la nació.

WhatsApp Image 2018 03 07 at 12.56.09

Trobada Macri i Rahola en una visita anterior

L'auditori aplaudeix el discurs i Macri en veure el vídeo de Rahola confessa: "Uf, nos deja, confieso, emocionados. La he visto y me vuelve a..., qué fuerza tiene esa mujer, qué lindo testimonio. Todavía estoy respirando lo de Pilar. Lo que cuenta ella.. esa es la esperanza". Això és el que fa falta, algú que encomani esperança.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat