Duel entre indepes i unionistes a plena llum de twitter. Tot ve de la polèmica entre Ramon Cotarelo i Pilar Carracelas quan la tertuliana de Tot es mou acusava a Cotarelo de cobrar 5 mil euros de TV3 per anar a tertúlies de Xavier Graset. Era fals. Carracelas bloqueja Cotarelo i qui surt a aclarir-li que no són diners cobrats sinó pressupostats és l'economista Xavier Sala-i-Martín. El catedràtic aconsegueix deixar en evidència l'error de Carracelas però aquesta topada fa fregar-se les mans dos tertulians unionistes del Grup Godó: Silva i Amela.

tuits silava amela

silva

victor amlea ig

Josep Manuel silva i Víctor Amela, RAC1/Instagram

"Què diver les batalletes indepes". Amela és de tuit ràpid i sap que això acostuma a portar respostes contundents. Dos dels opinadors més hàbils, contundents i crus de la xarxa són Joel Joan i l'esmentat Sala-i-Martín, que han atonyinat Amela amb dos tuits molt aclaridors:

tuit joel joan

joel joan TV3

Joel Joan, TV3

L'actor li ha hagut de recordar a Víctor Amela, que porta 15 anys treballant al programa Arusitys, que quan s'emetia a 8tv Amela preferia expressar-s'hi en castellà. Joel Joan: "No siguis traïdor escrivint tuits en català, la llengua dels separatistes. Recorda en què parlaves a Arucitys quan tots parlaven català. Acaba la feina o truco l'Illa". La clatellada ha estat tan sorollosa que a Amela no li han quedat ganes de respondre-la. Sala-i-Martín també ha repartit:

sala i martin tuit

xavier sala i martín TV3

Xavier Sala-i-Martín, TV3

Com que el catedràtic era l'interpel·lat per Amela, l'ha alliçonat: "Els annexionistes s’estan matant a Múrcia i a Madrid (trànsfugues, dimissions, traïcions, insults i possibilitat de que el teu partit desaparegui) i tu t’en fots d’una simple discussió a Twitter! Amela, fa temps que fumes alguna cosa prohibida. Hauries d’explicar què és!". Més clar impossible: dona per suposat que Amela vota Ciudadanos i fuma marihuana. El crític de La Vanguardia guarda silenci. Què diver!.