L'inconscient, de vegades, ens pot jugar males passades dient coses que potser estem pensant però no volem exterioritzar. Doncs bé, això mateix és el que li ha passat a Carlos Carrizosa, líder de Ciutadans a Catalunya, durant la seva entrevista al programa dels dissabtes a la nit a TV3, FAQS, presentat per Cris Puig. Què ha dit? Molt picant.

Carlos Carrizosa, TV3

Carlos Carrizosa, TV3

"Al·lucino que vingui a TV3 i se'm pregunti perquè parlo en castellà. Parlo com em dóna la gana. He vingut a aquesta casa i he parlat en català en múltiples ocasions. L'última vegada amb Lídia Heredia". Aquestes van ser les paraules del polític, visiblement molest, responent a la pregunta que Bea Talegón li va plantejar de per què parla en castellà a TV3 quan és català i domina perfectament l'idioma.

Carlos Carrizosa, TV3

Carlos Carrizosa, TV3

Tot i que la bomba de la nit encara estava per esclatar. Talegón també va preguntar al polític per si en el seu partit no són capaços de fer autocrítica després de tots els "pollastres" que han muntat, especialment Inés Arrimadas. "Vostè parla dels pollastres que ha fet Arrimadas, però vostè anava de suplent a la llista de Puigdemont", així va començar responent Carrizosa a Talegón. Tot seguit, la cosa se li va escapar de les mans. I molt. Va dir això: "Puigdemont ha muntat un gran pollazo...". Sí, va dir "pollazo". Al segon es va adonar de l'error i va intentar rectificar dient: "pollaco". Les seves paraules van provocar el riure de Cris Puig i tots els presents a plató. Fotos:

Iva Anguera, TV3

Iva Anguera, TV3

Carlos Carrizosa, TV3

Carlos Carrizosa, TV3

Cris Puig i Carrizosa, TV3

Cris Puig i Carrizosa, TV3

"Vostè ara sortirà a tots els zàpings, ho sap no?", li va deixar anar Cris Puig a Carrizosa després del seu descomunal lapsus eròtic en ple directe. Doncs això, que els de Ciutadans allà on van munten el pollastre. Carrizosa ho ha tornat a demostrar.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat