Famoses i futbolistes, un tàndem que es repeteix. Els jugadors de futbol són les noves icones de la fama: joves, guapos i rics. I per això acostumen a perdre la solteria ràpidament. Ara que tot és més veloç, comencen a sortir a la premsa rosa fins i tot abans de pujar al primer equip.

És el cas del jugador de l'Alabès B Álex Balboa, de 20 anys i cosí d'un tertulià d'El Chiringuito, Javier Balboa. La seva parella és Julia Janeiro, la filla del torero Jesulín de Ubrique i María José Campanario, per tant germana d'Andrea Janeiro, filla de Belén Esteban.

julia janeiro teñida instagram

alex balboa ig

Julia Janeiro i Álex Balboa, Instagram

La parella es va conèixer a través de les xarxes socials. Julia viu a Madrid i tenia un nòvio també futbolista, el colombià Brayan Mejía, però ja han tallat. Álex viu a Vitòria, a Euskadi. Se seguien des de feia més d'un any a instagram on festejaven: “¿Best Friends? ¿Quién eres?”, escrivia Álex Balboa. Juls Janeiro responia “No lo se, dímelo tú”.

Ara ja són parella sentimental als 20 i 18 anys. Han penjat les dues primeres fotos junts, enamorats a l'ascensor de casa d'ella a Madrid:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @alexbalboa6

Julia Janeiro s'estalvia problemes i no accepta comentaris a Instagram però escriu un cor marró, com la pell del seu xicot originari de Guinea Equatorial, i el nom amb què s'hi refereix: "Ma boo" i un cor de color marró. "El meu boo marró", com un bombo de xocolata.

El noi li respon "Tu corazon marrón, Julia". Una parella d'enamorats que farà córrer tinta, píxels i hores de Sálvame. La famosa és ella: 220 mil followers. El futbolista en té 6500 però pujant. Encara no supera el seu cosí Javi, que en té 83 mil gràcies a Josep Pedrerol:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @alexbalboa6

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @alexbalboa6

Julia amb 18 anys ja ha ha tingut dos nòvios futbolistes. Ha trencat la seva relació amb Brayan Mejía, un jove de 21 anys que juga al Pozuelo de Alarcón a 3a divisió. S'han deixat de seguir a xarxes. Després de 7 mesos han posat punt final. De fet, Brayan ja llueix d'altres conquestes al seu compte.

brayan mejia tw

Brayan Mejía, Instagram

JULIA JANEIRO NOVIO BRAYAN gtres

Brayan i Julia, GTRES

Per si no n'hi havia prou amb fer-se 'unfollow', la germana d'Andrea Janeiro i l'esportista van esborrar totes les imatges junts de la seva relació. Terra cremada. I veient que l'exnòvio no ha perdut el temps, va deixar anar un missatge subliminar a través d'un story que fa pensar que també té nova il·lusió. I a més a més, col·lega de professió de Mejía: un altre futbolista.

La Julia va compartir foto amb la samarreta amb l'escut d'un club de futbol de primera: el Deportivo Alavés. Ara ja mostra el nòvio sense samarreta de futbol. Visca l'amor.