La filla de Jesulín de Ubrique i María José Campanario torna a ocupar i preocupar a la premsa de cor. Julia Janeiro és la nova sensació d'aquest univers tan particular i ha irromput amb força en fer la majoria d'edat. La jove vol ser influencer i va començar la seva carrera com a una exhalació: en pocs dies va fer créixer la seva legió de seguidors de forma meteòrica. Els programes de televisió i les revistes li van dedicar tota la seva atenció, i més d'un famoset es va acarnissar amb ella. Amb el pas de les setmanes i els mesos, la seva estrella ha perdut pistonada, quedant-se estancada en els 191.000 fidels a Instagram. Que ningú pensi, però, que la seva carrera hagi acabat, perquè la Julia torna a estar en primera línia per dues notícies de l'àmbit sentimental.

La primera és que ha trencat la seva relació de nòvios amb el futbolista Brayan Mejía, un jove de 21 anys que pertany a Reial Aranjuez. I diem que l'amor s'ha acabat pel rastre que han deixat a l'univers virtual, en el que es cou tot entre la jovenalla: s'han deixat de seguir. Els rumors de crisi giraven en torn a la parella des de feia setmanes, però sempre els rebutjaven. Ara sembla que és oficial: després de 7 mesos, han posat punt i final. De fet, el tal Brayan ja llueix d'altres conquestes al seu compte.

JULIA JANEIRO NOVIO BRAYAN gtres

Julia Janeiro amb el seu ex, el futbolista Brayan Mejía / GTRES

Per si no hi havia prou amb fer-se 'unfollow', la germana d'Andrea Janeiro i l'esportista han pres una mesura encara més dràstica: esborrar totes les imatges relatives a la seva relació. Terra cremada. I veient que l'exnòvio no ha perdut el temps ni que estigui plorant en un racó de casa seva, ha deixat anar un missatge subliminar a través d'un story que fa pensar que també té nova il·lusió. I a més a més, col·lega de professió de Mejía: un altre futbolista. La Julia ha compartit una imatge amb els seus gatets... i la samarreta amb l'escut d'un club de futbol de primera: el Deportivo Alavés. No és que sigui la millor temporada per al 'Glorioso', però l'equip basc està a anys llum del modest club d'Aranjuez. Vaja, que futbolísticament ha sortit guanyant amb el canvi.

Ara només resta la confirmació oficial de la noticia, així com conèixer la identitat de l'afortunat que a partir d'ara ocuparà el cor i els pensaments de Janeiro i que es convertirà en l'objectiu prioritari de paparazzis i reporters. Aquest és el peatge per sortir amb una celebrity. Mentrestant, juguem al joc d'endevinar de qui es podria tractar. Aquest? Aquest altre? Facin les seves apostes.

Julia Janeiro camiseta Alavés @julsjaneiro

Julia Janeiro llueix la samarreta del Deportivo Alavés després de trencar amb l'exnòvio / @julsjaneiro

Porteros Alavés LFP

Defensas Alavés LFP

Defensas 2 Alavés LFP

Centrocampistas Alavés LFP

Delanteros Alavés LFP

La plantilla del Deportivo Alavés: qui serà la il·lusió de Julia Janeiro? / LFP.es

Perfil de Instagram de Julia Janeiro

Julia Janeiro amb la mare María José Campanario i el pare Jesulín de Ubrique / @julsjaneiro

Doncs ja tenim la resposta: es tracta d'Álex Balboa, de 20 anys i que no pertany a la primera plantilla del club, sinó de l'equip B. És aquest:

Álex Balboa novio de Julia Janeiro Youtube

Álex Balboa, nòvio de Julia Janeiro / Youtube

L'himne de l'Alavés diu "bravo equipo albiazul, que resurges con fuerza otra vez...". Doncs el mateix està fent la Julia. 'A rey muerto, rey puesto'. Només que aquí no hi ha reis, sinó defenses i davanters. Gol per l'escaire.