La germana d'Andrea Janeiro és Julia Janeiro. Són les dues adolescents més famoses de la premsa del cor, filles de Belén Esteban i María José Campanario amb Jesulín de Ubrique. L'interès per la filla de la  Campanario i el torero creix a mesura que s'acosta a l'edat adulta. La noia ja té unes xarxes socials públiques i endreçades: admet nous seguidors (en té 42 mil), retira fotos i segueix només comptes amics. Resultat: un instastories on ensenya el seu look sexy o el nòvio futbolista:

julia janeiro novio futbolista Instagram

julia janeiro

Instastories

maria jose campanario jesulin TVE

María José Campanario i Jesulín, TVE

EN Blau va ser el primer mitjà que va presentar el 15 de febrer Brayan Andree Mejía Ávila de 20 anys i jugador de l'Aranjuez. El noi ara apareix a la xarxa social de la seva parella no només per Sant Valentí sinó en la típica imatge al mirall de l'ascensor de casa, molt guapos i enamorats. Ell tenyit de ros platí com molts futbolistes. Aquesta és l'última foto junts:

julia janeiro Instagram (1)

Julia Janeiro i Brayan a l'escensor, Instastories

Segons alguns mitjans la parella viu separada, ella a Andalusia amb els pares i ell a Madrid, però volen viure junts a la capital. Sou de futbolista i Julia estudia ADE per dirigir la millor empresa possible: les seves xarxes socials. Té fusta, posat i fama per ser Instagramer. I té el més necessari: desenes de milers de seguidors que pugen cada dia. Ha nascut una estrella.