Shakira i Piqué s'han de dir per aquest ordre, primer ella i després ell. Com Felip i Letícia: el primer és el primer. Ningú no diu "Letícia i Felip". En el cas de la parella més celebrity de Catalunya, l'artista colombiana és més estrella que el central del Barça. 

Aquesta és una de les raons per les quals Shakira no s'avé amb les dones dels altres futbolistes. Ella no és una WAG perquè és més famosa, guapa i multimilionària que el jugador. I té professió pròpia més enllà del món del futbol.

Shakira té una altra qualitat impossible de veure en altres dones de futbolista: és deu anys més gran que Piqué. 44 a 34. I mana molt.

pique habla a shakira GTRES

Gerard Piqué parla a cau d'orella a Shakira, GTRES

Mana tant que quan van junts a un esdeveniment, una catifa vermella, un lliurament de premis, un sopar... és ella la que marca el dress code, la manera de vestir. I exigeix, amb bon criteri, que la parella combini entre si.

Això passa a totes les cases: quan un dels cònjuges va massa mudat no pot entendre que l'altre vagi amb qualsevol drap. Això va passar en l'últim acte conjunt, el concurs de fer volar globus sense caure a terra. Shakira hi va anar així:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Una indumentària alegra, informal i sexy, molt escotada i amb un estil sport que no quadrava amb el que volia vestir Piqué: de trajo, americana i corbata. Shakira li va dir que ni parlar-ne. A casa seva a Esplugues abans de marxar cap a  Tarragona a Port Aventura, Shakira i Piqué tenen el que ell qualifica com una bronca de: "On vas vestit així?". 

Ho explica Piqué al seu amic Ibai. Vídeo:

Gerard Piqué: "Yo no llevé traje. Te explico: yo iba a meterme mi traje pero mi mujer me metió bronca porque dice 'No puedes ir tú en traje y yo ir vestida como voy vestida'. Ella iba con un chándal, de sport. Tuve que rectificar y  cambiar la indumentaria a última hora".

A Ibai no li van agradar els pantalons de Piqué, "Ibas de moderno, qué haces con esos pantalones raros, no me gustó". Al final Piqué amb roba moderna i de negre:

És cert que el xandall de tigres a la selva i els sostenidors de lleopard vermell de Shakira eren molt més explosius que la samarreta negra de Piqué.

La família van lluir guapos com sempre. Especialment Shakira que als 44 anys i mare de dos fills està estupenda:

El millor de la "bronca" és que la parella més famosa de Catalunya és com totes les altres. Això que els passa ja ha passat a totes les cases.