El Sant Valentí dels famosos és una explosió d'amor a Instagram. I d'entre els nous VIPS, la més buscada és la filla gran del matrimoni entre Jesulín de Ubrique i Maria José Campanario: Julia. A punt de fer 18 anys, la jove ja té nòvio i l'ha presentat a la xarxa. El noi no és un desconegut sinó un futbolista: Brayan Andree Mejía Ávila té 20 anys, és de Múrcia i juga a un equip de Madrid, el Móstoles. Aquesta és la foto dels enamorats:

julia janeiro novio futbolista Instagram

julia janeiro Instagram

Julia i Brayan per Sant Valentí, Instagram

La parella va voler presentar-se en societat vestits de gala, en una foto fent-se un petó a la boca i feliços. La jove germana d'Andrea Janeiro escriu en anglès (la noia va estudiar a Nova York): "Feliç dia de Sant Valentí pel meu i únic amor, em fas sentir completa. T'estimo d'aquí a la Lluna". L'esportista és defensa i juga a la Tercera Divisió. Han celebrat el dia dels Enamorats amb un regal de llaminadures i xocolata al llit amb un gran cor. Icones de flors i un anell de compromís:

bryana getafe CF

flor anell cor

Brayan, futbolista i celebració de la parella, Instagram

Una parella del seu temps: el jugador tenyit de ros platí com els seus ídols i la noia instagramer (25 mil seguidors, i pujant) estudiant i filla d'una de les famílies més famoses d'Espanya. El futur és seu.