Julia Janeiro Campanario ja és adulta. Aquest diumenge la filla mitjana de Jesulín de Ubrique ha fet 18 anys i ja és major d'edat. La noia ho ha celebrat penjant una foto de petita al seu concorregudíssim Insatagram de 85 mil seguidors en augment. Ara ja no és la xarxa d'una adolescent sinó d'una persona major d'edat i les seves imatges no cal pixelar-les, com es va avançar Hola fa uns dies. Aquesta és la noia als seus "Sweet 18", dolços divuit:

julia janeior instagram

maria jose campanario hija julia GTRES (2)

Instastories del dia de l'aniversari de Julia Janeiro, GTRES

La majoria d'edat l'enxampa vivint i estudiant a Madrid mentre els pares són a Cadis. Ho ha celebrat amb el seu nòvio futbolista del Getafe. Ara ja es poden mostrar les imatges del dia de Sant Valentí, quan lluïen enamorats i tota la resta del seu Instagram. La noia és guapa, racial i presumida. Molt ben cuidades les instantànies:

julia janeiro Instagram (3)

julia janeiroa en su instagram

julia janeiro IG

juls janeirosa ig

Instastories Julia Janeiro

Els pares, torero i dentista, van demanar a la jove que pengés fotos acurades i sense extremar-se, així que llueix roba, vestits de bany, maquillatge i perruqueria com una autèntica model. Si vol pot fer carrera al món de les instagramers, va camí de la xifra màgica de 100 mil followers. Ara ja pot cobrar per fer publicitat a les seves elegants xarxes:

julia janeiro (1)

julia janeiro 2 (1)

106242452 2730140670637979 5215595693646263605 n (2)

Julia Janeiro model a Instagram

I la foto que tots estan esperant és amb la seva germana gran, Andrea Janeiro Esteban, filla de Belén Esteban i Jesulín. Tots els anys que els paparazzi les van retratar juntes ja es poden mostrar ara, quan María José Campanario tenia cura de les dues germanes. No tenen cap problema entre elles així que poden ser germanes i amigues:

julia y andrea janeiro GTRES

andrea y julia janeiro primeras fotos juntas GTRES

Andrea i Julia Janeiro, quan eren petites a casa seva, GTRES

Per fi unes imatges de normalitat: una família sense retrets representada en dues dones, Andrea i Julia. El futur del cor passa per elles.