'Sálvame' no només són baralles, polèmiques i safareig. També uneix. La seva presentadora eventual, Paz Padilla, i Xoan Viqueria, exnòvio del director català del programa, David Valldeperas, són íntims gràcies a Telecinco. Tots dos han passat el cap de setmana a casa de l'andalusa, compartint confidències i escalf humà després d'un any difícil pel que fa a les seves parelles. El cas més greu, el de Padilla: el seu marit va morir per un tumor cerebral. En quant a l'il·lustrador valencià, ha posat fi a 10 anys de relació per la seva negativa a tenir fills. Era una data especial per Viqueira: el seu primer aniversari en solitari. Com a regal, Filomena i la seva descarrega de neu, un pastís que no va sortir gaire bé i una sessió de fotos de conya.

pastel cumpleaños Xoan Viqueria @PazPadilla

Pastís d'aniversari de Paz Padilla a Xoan Viqueria / @pazpadilla

valldeperas xoan GTRES

David Valldeperas i Xoan Viqueira quan eren nòvios / GTRES

Ha estat un cap de setmana divertit, sí, però també accidentat. La quantitat de neu que ha caigut a Madrid ha estat imponent, i algunes estructures no han suportat el pes acumulat. És el que ha passat amb arbres, teulades i la coberta del pàrquing de Padilla, esclafada sota 30 centímetres de gel. El col·lapse ha fet que l'estructura caigués damunt del vehicle que tenia estacionat. S'han hagut d'afanyar per retirar el gruix, intentar salvar el cotxe i no quedar totalment incomunicats. Finalment, la cosa no ha passat d'un ensurt i un moment de tensió amb final feliç.

coche paz padilla aplastado nieve @pazpadilla

Cotxe Paz Padilla esclafat per la neu / @pazpadilla

Paz Padilla en la nieva @pazpadilla

Paz Padilla a la neu / @pazpadilla

Xoan Viqueira en casa de Paz Padilla cumpleaños @xoanviqueira

Xoan Viqueira després de l'ensurt a casa de Paz Padilla / @xoanviqueira

Filomena està deixant una bona targeta de visita a Madrid i a Telecinco. Vasile tremola, i no de fred.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat