El col·lapse a Madrid per la gran nevada de Filomena es va fer notar a Telecinco. El temporal va fer realitat el que no va aconseguir el coronavirus: que Jorge Javier Vázquez es quedés sense presentar el seu programa. 'Sábado Deluxe'va ser cancel·lat (per a tristor absoluta de la iaia Makoke i la seva prole), i en el seu lloc van allargar l'informatiu amb Piqueras fent hores extres i una edició especial del 'Viva la Vida' d'Emma García. L'espai de les tardes del cap de setmana va punxar amb estrèpit, aconseguint dades irrisòries en termes d'audiència: un pobre 8'8%, a anys llum de la mitjana de la programació habitual.

Emma García especial nieve Viva la Vida Telecinco

Emma García especial neu a 'Viva la Vida' / Telecinco

Jorge Javier dit

Jorge Javier Vázquez és el número 1 de Mediaset / Telecinco

Tampoc és d'estranyar, ja que el de García era un programa fet a corre-cuita amb el "periodista" José Antonio Avilés com a màxim exponent del desgavell informatiu d'aquest espai, que quan se surt del safareig és un drama. Això sí, la presentadora basca va deixar un moment per al record, quan va esclatar irada amb el que estava veient durant una connexió hores abans del seu salt al 'prime time': la guerra de boles al centre de Madrid entre centenars de persones sense mascareta i aliens a la pandèmia del coronavirus. “Es una locura, ¿pero esto qué es, no hay policía ahí? Estamos locos, es indignante”, va dir en un primer moment. Però s'anava escalfant per moments, fins que va exclamar: "este es gilipollas", en referència a un dels participants del xou. Quan va intervenir la policia municipal va acomiadar la connexió, insistint amb la seva indignació: "son unos salvajes".

Clica a la imatge per sentir l'esclat d'Emma García:

Emma García enfadada por irresponsables Telecinco

Emma García indignada per la guerra de boles de neu a Madrid / Telecinco

Guerra de nieve en Madrid Telecinco

Guerra de neu a Madrid / Telecinco

Imaginem Vasile pregant que acabi la sagnia: les seves darreres apostes in extremis no funcionen. Jorge Javier agradarà més o menys, però és el pal de paller de Mediaset.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat