L'univers Sálvame és ple de catalans. Des del productor i ideòleg Óscar Cornejo, divorciat de Jaume Collboni i pare per maternitat subrogada del seu fill Lucas, a Jorge Javier Vázquez, solter i sense compromís. Entre tots dos un dels presentadors i directors esporàdics del programa és de Barcelona, David Valldeperas, i acaba de tallar amb el seu nòvio durant deu anys, l'artista valencià Xoan Viqueira. Segons revela Lecturas Valldeperas, de 46 anys, ha deixat el nòvio perquè no compartia el desig del presentador i director de Sálvame de ser pare d'una criatura.

valldeperas t5

David Valldeperas a Sálvame, Telecinco

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xoan Viqueira (@xoan_viqueira) on

Escriu Lecturas: "A principios de verano decidieron poner fin a su noviazgo, tras atravesar una crisis que no han podido superar. Al parecer, la ruptura -amistosa- la ha provocado el anhelo de Valldeperas por ser padre, deseo que no comparte Xoan y que ha derivado en el fin de su amor". Van anar junts al juliol al funeral del marit de Paz Padilla però després el presentador i director català ha passat solter l'agost a la platja de Formentera:

valldeperas xoan funeral GTRES

david valldeperas platja GTRES

David Valldeperas amb el seu ex al juliol i sol a Formentera a l'agost, GTRES

Que David Valldeperas ha esdevingut personatge del cor ho demostren les fotos: els paparazzi el persegueixen a la platja. Ara falta saber quin serà el nou nòvio que voldrà compartir paternitat amb el VIP català de Telecinco. Feien bona parella però l'amor es trenca pel desgast de 10 anys, per les diferents maneres de ser i perquè el món de la TV és ple de temptacions. 

valldeperas xoan GTRES

David i Xoan quan eren parella, GTRES

A Sálvame són molts els pares per maternitat subrogada: Óscar Cornejo, Kiko Hernández o l'altre amo de La Fábrica de la Tele, Adrián Madrid, que té dues bessones per un ventre de lloguer als EUA. Valldeperas podria ser pare solter. Una aventura, com dirigir i a estones presentar 5 hores diàries de la bogeria de Sálvame.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat