Dur any 2020 per a Paz Padilla, en el que ha perdut a la seva mare i marit. Dues terribles morts que intenta superar dia rere dia, i que segur tindrà més presents que mai durant el seu Nadal més trist. Dues pèrdues, una al gener i una altra al juliol, de les que n'ha parlat al seu pas per Sálvame, durant la tarda del dilluns 21 de desembre. Ho ha fet, atenció, per revelar el que serà el seu pròxim projecte. De què es tracta?

"El llibre que estic escrivint és una cosa divertida. L'humor és una cosa important i ho recomano a tots per a l'any 2021". Aquestes han estat les paraules que la d'Andalusia ha deixat anar al seu pas per Telecinco, per revelar que en els propers mesos provarà sort en el món de la literatura. Una obra amb la que Paz Padilla, ha explicat, vol ajudar a la gent a "entendre el dol amb el menor sofriment possible, que no tristesa, perquè són coses diferents". I és que la presentadora, si alguna cosa té clara, és que hem d'aprendre a viure amb la mort perquè "tenim por del canvi, però les coses succeeixen i com més et resisteixes, més pateixes".

Pau Padilla, Telecinco

Pau Padilla, Telecinco

Uns canvis, després de la mort de la seva mare i marit, que ella intenta fer front de la millor manera que pot. "Sóc una persona amb gran capacitat de resiliència, però no vol dir que no tingui dolor", ha reconegut Paz Padilla, al mateix temps que ha dit que tots els dies plora. "El temps que em queda de vida intentaré ser feliç, que és el que em va ensenyar la meva mare. Un pot plorar i riure, i no ha d'estar posada al llit enterrada en vida", ha sentenciat. Un duríssim any negre, per oblidar, que ara plasmarà en un llibre per ajudar els altres. Serà un èxit de vendes?