Filomena ataca fort i cobreix de neu la península. Madrid, literalment, està al·lucinant: col·lapse total a les carreteres (gran gestió d'Ayuso) i la població bocabadada amb la major nevada des de fa dècades. Alguns fins i tot comencen a patir trastorns mentals, esperem que transitoris, en veure tot tenyit de blanc. Els millors exemples, els de Sergio Ramos, Arturo Valls i, especialment, Cristina Pedroche.

Arturo Valls en la nieve @arturovallsofficial

Arturo Valls a la neu / @arturovallsofficial

Cristina Pedroche yoga en la nieve @cristipedroche

Cristina Pedroche yoga en la nieve / @cristipedroche

La presentadora de La Sexta té una relació complicada amb el vestuari i el fred. Quant més en fa, més se'n treu. Els seus vestits de Cap d'Any semblen abrigats si els comparem amb el que ha fet la de Vallecas aprofitant el temporal: despullar-se i sortir al jardí a fer ioga. La imatge és tan plàstica com temerària i innecessària, acompanyada d'un petit text que sembla extret de la carpeta d'un adolescent o d'un llibre d'autoajuda: "todos nos quedamos embobados mirando lo preciosa que es la nieve pero también es muy bonito e importante mirar hacia adentro". Bé, es podria dir que en una cosa té raó: tothom observa la seva foto amb atenció. La diferència és que ningú mira cap al seu interior, si no més aviat tot el contrari. La instantània, una nova demostració d'exhibicionisme pur i dur, acumula crítiques i més d'un consell de salut: "media neurona", "futura cistitis" o "això produeix danys greus a la pell". 

Cristina Pedroche, Antena 3

Cristina Pedroche amb el seu vestit de Cap d'Any / Antena 3

Pedroche

Cristina Pedroche plorant / La Sexta

Pedroche, la millor amiga de Filomena. Quin tàndem.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat