La ruptura entre Gerard Piqué i Shakira després de 12 anys de relació segueix sacsejant el panorama del coure a nivell mundial. I pel que sembla encara som a les primeres etapes d'aquest enorme embolic en el que no hi falta de res. Infidelitats, gresques, separacions, custòdies, pisos de solter, suposats missatges picants i molta, molta mala maror. Els amants del safareig estan encantats; els fans de la parella, no tant, i els protagonistes, evidentment, gens ni mica. Tot l'enrenou, les filtracions i els rumors compliquen encara més una decisió traumàtica com la de trencar una llar en la que hi ha dos fills petits. El problema és que la situació és imparable, i cada hora tenim alguna novetat que deixa de pedra.

Shakira y Gerard Piqué en coche GTRES
Shakira i Gerard Piqué se separen / GTRES

Per exemple, el que va esbombar el programa 'Sálvame' a principis de setmana. Segons l'espai de Telecinco el central del Barça hauria estat deslleial ​a la cantant colombiana en diferents ocasions. I posaven nom i cognom a una d'aquestes aventures. La seva identitat és ben coneguda per Piqué, per Shakira i pel gran públic: Núria Tomás. La filla del conegut empresari del pernil era la nòvia de Gerard Piqué just abans de començar l'idil·li amb la superestrella del pop. Però segons el paparazzo Jordi Martín, el contacte estret entre tots dos va continuar en el temps. Molt agosarat: "Yo sinceramente creo que Shakira algo se ha olido estos años porque... es una expareja de Piqué, ahí lo dejo. O sea, Gerard Piqué se podría... se podría no, se ha seguido viendo con su expareja estando con Shakira".

reporter salvame pique
El paparazzo Jordi Martín sobre Piqué, Shakira i Núria Tomás / Telecinco

La insinuació de Martín topa radicalment amb la realitat de la Núria, que té parella, està casada i enamoradíssima d'Agus Puig Gibernau, amb el que té una criatura i una altra que és a punt d'arribar al món. Potser han quedat per xerrar, sí, però anar més enllà no sembla de gaire bon gust. Malgrat això, el reporter gràfic es llança a una piscina en la que no sabem si hi ha aigua, però segur que hi ha taurons. La Núria no ha dit ni ase ni bèstia al respecte, però sí que ha fet un moviment que pocs s'esperaven i que haurem de veure com afecta al cas que ens ocupa. Molta atenció perquè anuncia que estrenarà una docusèrie sobre la seva vida i que es podrà seguir a la seva pàgina web. I sí, el central culer juga un paper importantíssim en ella. 

nuria tomas 196912937 384371606308604 7742410491446559123 n
Núria Tomás amb el seu marit, l'Agus / @nuria_tomas

"Hola, soy Núria Tomás. No sé cómo he llegado a acabar grabando mi propia serie, pero sí. Tuve dos puntos de inflexión en mi vida. A los 21 años me pasó algo que cambió completamente mi vida. Siempre digo que parte de mi inocencia se quedó allí y empecé a ser otra. Apareció un amigo mío en mi vida, que hasta entonces solo había sido mi amigo, y nos convertimos en pareja". Aquestes son les paraules que fa servir en l'avançament que ha compartit a les seves xarxes socials. Això pot ser la bomba, especialment amb la que està caient. Más madera.

Piqué EFE
Gerard Piqué / EFE

Seguirem atents, és clar. Ens agradi o no, es tracta del triangle amorós (i no amorós) més famós del país.