Núria Tomás s'ha casat. La guapíssima celebrity catalana és hereva d'una fortuna: filla d'un dels gran empresaris alimentaris catalans, Enrique Tomás, propietari d'un imperi molt conegut de locals i botigues de pernil. Núria també és famosa pels seus exnòvios esportistes d'elit: Gerard Piqué del Barça i el motorista Jorge Lorenzo. La jove empresària s'ha casat als 33 anys i (molt) embarassada del seu primer fill. 

nuria tomas es casa ig

boda nuria tomas IG

nuria tomas es casa jarabe ifg

Visca els nuvis Núria i Agus, instagram

Ha triat un divendres de pandèmia en ple octubre per celebrar el matrimoni amb Agus Puig Gibernau. La núvia vestia de blau cel espectacular i sabates morades amb molt de taló.

VÍDEOS DE LA CERIMÓNIA I DE LA SORTIDA DELS NUVIS (doneu al play):

Instagram Núria Tomás

Als vídeos s'hi veu Enrique Tomás fent un discurs durant la cerimònia civil i els nuvis, ja marit i muller, rient mentre sona l'última cançó de Pau Donés "Eso que tú me das".  Núria Tomás es fundadora de l'empresa de màrketing Apolo, que l'ha felicitat quan la núvia es posava guapa: "Os deseamos mucha felicidad, amor y respeto en el nuevo viaje que hoy emprendéis hacia la luna". Sona Fly me to the moon de Frank Sinatra a la perruqueria Cristina Carballo d'El Masnou on pentinaven Núria Tomás. Els nuvis viuen a Alella però al matí a casa només hi havia el nuvi i el gos.

casa alella ig

perruqueria alella ig

Preparatius del casament, Instagram

Pocs convidats i sense convit. El casament no l'ha posposat el coronavirus. No podien esperar si volien casar-se abans del part. La parella fan molta patxoca. Agus té una empresa de subministre d'aigua, KM Zero. No costa veure la semblança física d'Agus amb Gerard Piqué. A Núria Tomàs li agraden guapos amb barba, alts i d'ulls clars:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙽𝚞́𝚛𝚒𝚊 𝚃𝚘𝚖𝚊́𝚜 ☀︎︎ (@nuria_tomas) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙽𝚞́𝚛𝚒𝚊 𝚃𝚘𝚖𝚊́𝚜 ☀︎︎ (@nuria_tomas) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙽𝚞́𝚛𝚒𝚊 𝚃𝚘𝚖𝚊́𝚜 ☀︎︎ (@nuria_tomas) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙽𝚞́𝚛𝚒𝚊 𝚃𝚘𝚖𝚊́𝚜 ☀︎︎ (@nuria_tomas) on

No és de bon gust publicar fotos de Núria Tomás amb Gerard Piqué el dia del seu casament. Qui les vulgui veure pot clicar aquí. Felicitats a la parella, visca els nuvis i sí: el fill que esperen Núria i Agus serà molt guapo.