Rocío Flores i Glòria Camila no han parlat davant de les càmeres per donar a conèixer la seva opinió sobre el testimoni de Rocío Carrasco a Telecinco, però sí ho han fet a través de les xarxes, compartint vídeos i missatges carregats de dobles intencions. Una estratègia a què s'ha afegit el nòvio de Rocío Flores, Manuel Bedmar. El jove s'ha valgut del seu compte d'Instagram per compartir un missatge en contra de Rocío Carrasco que no ha passat desapercebut per a ningú. Un dard enverinat que arriba després que Carrasco, en l'últim episodi de la seva entrevista, revelés els motius que l'han portat a trencar la relació amb la seva filla.

Rosada Flors i el seu xicot|nuvi Manuel Bedmar, Instagram

Rocío Flores i el seu nòvio Manuel Bedmar, Instagram

Supervivientes està a la cantonada. Falten molt poques hores perquè el concurs més extrem de Mediaset doni el tret de sortida. Tot està a punt a Hondures i els sentiments dels concursants a flor de pell. Especialment els d'Olga Moreno, qui ha creuat l'oceà deixant enrere una situació molt complicada. La dissenyadora de roba està molt afectada arran de les declaracions de Rocío Carrasco, després de més de vint anys callada. Tant és així que asseguren que la dona d'Antonio David no para de plorar i està feta pols. I això que el concurs encara no ha començat.

olga moreno rocio flors GTRES

Olga Moreno i Rocío Flores, GTRES

Per aquesta raó els seus íntims, encara que des de la distància, es bolquen amb ella en aquests moments tan complicats. Prova d'això, el missatge que Manuel Bedmar, nòvio de Rocío Flores, li ha fet arribar a través de les xarxes. El jove s'ha valgut d'un vídeo en el qual Olga, recent arribada a Hondures, mostra el que hi ha a l'interior de la seva maleta. "T'estimo amb bogeria sogra meva", escriu el nòvio de Rocío Flores. La prova:

Manuel Bedmar dona suport a Olga Moreno, Instagram

Manuel Bedmar dona suport a Olga Moreno, Instagram

Una demolidora frase amb la que pren partit en la disputa familiar, posicionant-se al costat d'Antonio David Flores i atacant durament Rocío Carrasco. Un missatge bomba que Bedmar remata amb fins a dos cors vermells. Com provarà tot això a la filla de Rocío Jurado? Aconseguirà algun dia reconciliar-se amb els seus fills? És un tema delicat. Però el foc s'aviva per moments. I molt.