Si el dimarts 6 d'abril era Antonio David Flores qui donava la cara després de molts dies sense fer-ho, ara ha estat la jove Glòria Camila, germana de Rocío Carrasco, la que ha seguit els passos del que fos guàrdia civil i tertulià de Sálvame. La de Colòmbia, a través de les seves xarxes socials, s'ha gravat parlant per primera vegada des que Telecinco emetés el documental de la seva germana, després de més de vint anys callada. Unes paraules de Glòria Camila que prometen aixecar moltes ampolles i de ben segur no faran gens de gràcia a Rocío Carrasco. Què ha dit?

Glòria Camila Ortega Cano GTRES

Glòria Camila i José Ortega Cano, GTRES

Passaven pocs minuts de les deu del matí, del dimecres 7 d'abril, quan Glòria Camila ha compartit dos vídeos en el seu compte d'Instagram parlant del tema del moment: el testimoni de la seva germana. "Últimament us tinc una mica abandonats i no em ve gaire de gust pujar històries", ha començat dient la jove adoptada de Colòmbia, deixant clar el mal moment que està passant aquests dies. Un malestar que també té Rocío Flores, segons va confessar el seu pare Antonio David. "Us estimo molt i vull agrair-vos tots els missatges que m'envieu de suport perquè sou meravellosos i em pugeu la moral", afegeix Glòria Camila.

Glòria Camila, Instagram

Glòria Camila, Instagram

Glòria Camila, Instagram

Glòria Camila, Instagram

Uns missatges d'ànim amb què Glòria Camila deixa clar que no tot el món està a favor de Rocío Carrasco, sinó que també hi ha moltes persones que s'estan posicionant al seu costat. El que es coneix com un dard enverinat. Qui serà el pròxim membre de la família en parlar i donar la cara? Primer ha estat Antonio David i després Glòria Camila. Serà Rocío Flores la següent? La filla de Rocío Carrasco ja ho va provar una vegada, trucant a Telecinco el dia que es va estrenar la sèrie documental de la seva mare, però, segons va dir, la van intentar callar. Ho tornarà a intentar? Qui la segueix, l'aconsegueix. O això diuen.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat