En l'últim episodi de la seva sèrie documental, Rocío Carrasco no només va parlar de l'última conversa que va mantenir amb el seu pare, Pedro Carrasco, abans de morir, sinó que també va recalcar tot el que alguns tertulians del món del cor, durant diversos anys, han dit sobre el seu actual marit, Fidel Albiac. I és que en més d'una ocasió s'ha especulat que Albiac podria, suposadament, haver maltractat Rocío Carrasco. El mateix que Antonio David Flores, presumptament, va fer al seu dia.

rocio garric fidel albiac GTRES

Rocío Carrasco i Fidel Albiac, GTRES

Una fortes i delicades acusacions que van portar a Carrasco a parlar clar del tema en una entrevista que va concedir a María Teresa Campos, l'octubre del 2002, en el programa Día a día. "Fidel Albiac mai m'ha posat una mà a sobre. Ja no puc més perquè ja està bé. Fidel Albiac l'únic que ha fet en aquesta vida ha estat ajudar-me i preocupar-se de mi des que m'aixeco fins que em poso al llit". Una aparició davant de les càmeres que va servir perquè Masiel i Antonio David Flores, en aquell moment col·laboradors del programa A tu lado, presentat per Emma García, diguessin que Rocío Carrasco, en la seva entrevista amb María Teresa Campos, tenia l'ull morat però que se l'havia tapat amb maquillatge. Foto de la polèmica entrevista de Rocío:

Rosada Garric amb María Teresa Campos, Telecinco

Rocío Carrasco amb María Teresa Campos, Telecinco

Un ull morat, suposadament, segons la cantant i l'exguàrdia civil, per culpa dels maltractaments que Carrasco rebia en mans de Fidel Albiac. "Si us n'adoneu, a l'ull dret té un cop tapat amb maquillatge. Jo he preguntat i m'han dit que va caure amb una bicicleta", va apuntar Masiel. "Si analitzem la imatge es pot dir que no li ha caigut cap llàgrima. Sobre el tema dels maltractaments, tant de bo no li hagi posat una mà a sobre", va afirmar Antonio David. El suposat ull morat de Rocío Carrasco, a continuació:

Rosada Garric, Telecinco

Rocío Carrasco, Telecinco

Rosada Garric, Telecinco

Rocío Carrasco, Telecinco

Unes demolidores especulacions amb les quals Emma García, presentadora del programa, es va quedar molt impactada: "Em sembla molt fort el que esteu insinuant". Unes insinuacions a les que Rocío Carrasco, anys després, i gràcies a la seva sèrie documental que està en boca de tothom, ha posat fi d'una vegada per sempre: "No tenia l'ull morat. El que tenia eren ulleres perquè m'havia passat des de les 9 del matí fins a l'hora de l'entrevista plorant com una magdalena". Polèmica solucionada. Demanarà perdó Masiel per especular amb un tema tan delicat? De traca.