Després de moltes setmanes donant bombo a l'assumpte, Telecinco, per fi, estrena dijous 8 d'abril a la nit una nova edició del seu reality més extrem, Supervivientes. Un concurs que aquest any, a més de per la pandèmia del coronavirus, estarà marcat pel pas d'Olga Moreno, dona d'Antonio David Flores, per l'illa. Doncs l'andalusa, malgrat tota la que està caient, arran del testimoni de Rocío Carrasco, ha fet les maletes i s'ha traslladat fins a Hondures per posar-se a prova i viure la seva experiència més salvatge. Serà capaç?

Antonio David i Olga Moreno, Telecinco

Antonio David i Olga Moreno, Telecinco

Una experiència que encara no ha començat i ja estaria sent molt amarga per a Moreno. Doncs, pel que sembla, la dona d'Antonio David està molt baixa d'ànims i delicada de salut. Així ho van informar des del programa Sálvame la tarda del dimecres 7 d'abril. David Valldeperas, director català de l'espai, va ser l'encarregat de donar la notícia: "Per primera vegada Olga Moreno s'ha sincerat amb alguns dels seus companys i parla, entre d'altres coses, de la situació en la qual es troben la seva família i fills." Una conversa que Valldeperas va anunciar que Sálvame emetria durant la tarda de dijous 8 d'abril, a tall d'aperitiu, per donar més bombo a la gala inicial de Supervivientes.

David Valldeperas, Telecinco

David Valldeperas, Telecinco

Belén Esteban, Telecinco

Belén Esteban, Telecinco

Una delicada informació, sobre l'estat d'Olga Moreno, que Belén Esteban va complementar donant la seva informació: "Ella està preocupada i sembla ser que no para de plorar. Està malament perquè jo vaig parlar amb ella", va dir la de Paracuellos. "Va arribar un moment en què no sabia si anar-se'n o no. Jo li vaig aconsellar que sí i abans de muntar-se a l'avió em va enviar un àudio que em va fer molta pena", va afegir l'Esteban. Gema López, per la seva part, va revelar la gran por que té la dona d'Antonio David: "Que quan torni la seva família no estigui tal com ella la va deixar". Per la seva experiència més salvatge, Olga Moreno guanyarà més de 15.000 euros a la setmana.