Rocío Flores està desmuntant punt per punt el documental Rocío. L'entrevista a la seva mare Rocío Carrasco està fent parlar tot un país, però l'única persona que encara no ha dit res del contingut és la principal afectada: la filla de l'entrevistada. Antonio David va poder parlar quan es va anunciar l'emissió. Però la filla va ser estranyament censurada el dia de l'estrena quan va trucar al director del programa per entrar en directe. Se suposa que volia rebatre la versió de la seva mare. Li ho van impedir. Ara ho rebat al seu Instagram. La nova foto que ensorra Rociíto:

rocio flores gloria camila Instagram

Rocío Flores i Gloria Camila, abraçades, Instagram

Rocío Flores penja a instastories una foto amb la seva tieta Gloria Camila, germana de Rocío Carrasco, amb la nota "Para siempre", entre exclamacions i un enorme cor. La foto mata Rocío Carrasco per una raó: queda evident que tots els familiars s'estimen entre ells, es relacionen, parlen, excepte un: Rociíto. La versió de Rocío Carrasco culpant el seu exmarit de tot el que passa té un punt feble evident: Rocíito no es parla no només amb l'ex ni els fills, un d'ells discapacitat, sinó que tampoc no es pot ni veure amb els germans, Gloria Camila i José Fernando, adoptats per Rocío Jurado. Queda clar que el problema és Rociíto.

Gloria Camila y José Fernando salen de la cárcel GTRES

José i Gloria, germans de Rociíto, GTRES

La filla està desmuntant pam a pam la versió de la mare. Quan Rocío Carrasco critica la seva sogra, àvia paterna de Rocío Flores, la noia penja una foto agafant la mà de l'anciana i dient "La matriarca". Quan Rocíito diu que és "bona mare", la filla penja una foto abraçant-se amb Olga Moreno, la segona dona del seu pare que és qui ha fet de mare dels fills de Rociíto. I ara que en el proper capítol de l'entrevista Rocío Carrasco parlarà de l'adopció dels seus germans colombians i justificarà que no s'hi parla, la noia penja foto amb Gloria Camila. 

gloria camila rocio i david flores GTRES

Gloria Camila i els seus dos nebots, Rocío i David Flores, GTRES

Fidel Albiac es referia als germans de la seva dona amb menyspreu: "los inmigrantes". Mala peça al teler quan la filla està carregant-se tota la versió de Telecinco amb simples fotografies. Quan obri la boca, cremarà Telecinco, la casa familiar i Troia.