Cada dia que passa són més els famosos que prenen partit en el testimoni que Rocío Carrasco explica a Telecinco. Si en les últimes hores Kiko Matamoros ha posat en dubte les paraules de la que fos dona d'Antonio David Flores, ara ha estat l'advocada i experta en lleis, Teresa Bueyes, la que ha parlat. I no precisament per a bé. La mediàtica lletrada ha dedicat una sèrie de durs atacs a Carrasco, que no han passat inadvertits per a ningú. Què ha dit?

Rosada Garric, Telecinco

Rosada Garric, Telecinco

Teresa Bueyes s'encarrega de representar Nuria Bermúdez, la que al seu dia fos estrella de la televisió i ara representant de futbolistes. Bermúdez, recentment, s'ha vist esquitxada per la història de Rocío Carrasco. Per aquesta raó, Teresa Bueyes, a través d'un comunicat, ha afirmat que emprendrà les accions legals necessàries contra la filla de Rocío Jurado. Un succés pel qual en les últimes hores l'advocada ha estat preguntada. Passejant pels carrers de Madrid, els mitjans de comunicació se l'han trobat i Bueyes ha manifestat estar molt tranquil·la i segura de la decisió presa. Un benestar que no té la seva representada Nuria Bermúdez. "El que s'ha dit ha afectat molt a la seva família i no vol fer declaracions sobre això perquè està al marge d'aquest món i atempten contra el seu honor", ha manifestat Bueyes.

Teresa Bueyes, Telecinco

Teresa Bueyes, Telecinco

Teresa a més s'ha proposat posar més llenya al foc i ha recordat un fosc episodi del passat. "Rocío Carrasco s'ho hauria de fer mirar perquè ha estat en trames amb el senyor advocat que tenia, que era Saavedra, que va ser condemnat per estafa a una querella que jo vaig portar, en nom de Javier Rigau, i vam aconseguir la seva inhabilitació". Però aquí no acaba la cosa. N'hi ha més. Bueyes, abans d'acomiadar-se de la premsa, ha deixat anar un últim dard contra Carrasco. Preguntada per com està veient tot el seu testimoni, l'advocada ha dit: "No em crec res d'aquesta dona. És tot teatre". I per si no havia quedat clar, ho ha tornat a repetir. Sis lletres: "Teatre".

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat