La història es repeteix primer com a tragèdia, després com a farsa. Aquesta màxima, atribuïda a Karl Marx, la difon una altra personalitat, Amor Romeira. I és greu: Si Antonio Da maltractava Rociíto, es repeteix el patró: l'ex de Gloria Camila la maltractava. La concursant trans de Gran hermano és amiga íntima de Gloria Camila, germana de Rociíto Carrasco. I aquest dimecres, veient Sálvame, s'ha indignat amb un dels tertulians, Kiko Jiménez, exnòvio de Gloria Camila. Amor ha fet un tuit molt greu:

amor romeira TUIT

kioko jimenz T5

Kiko Jiménez, ex de Gloria Camila, Telecinco

Kiko té enfrontaments públics amb la seva ex i pertany del bàndol de Rociíto, contra el bàndol Antonio David- Rocío Flores- Gloria Ca. En el programa ha mogut fils contra Antonio David i Amor Romeira denuncia públicament que Kiko seria, suposadament i segons Amor, un maltractador: "Yo es que alucino con Kiko Jiménez jajajaja TÚ eres el menos indicado para hablar. Que no dé clases de dignidad. Cuando Rocio habla de su vida hay partes que se parecen a las de Gloria Camila. Lo tenia que decir".

gloria ca amor romeira IG

Gloria Camila i Amor Romeira, íntimes, Instagram

Això explicaria l'odi visceral de Gloria Camila al seu ex, Kiko, actual parella de Sofía Suescun. Gloria ha arribat a escriure-li "Basura, al trastero. he estado muy jodida, solo con ganas de llorar. Me he quitado LA MALDAD que me rodeaba". Amor ha dit prou i el que no gosa publicar la seva amiga, ho diu ella, que està de tornada de tot. Insinua més que afirma però s'entén tot.

gloria camila kiko jimeenz Rocio flores GTRES

Gloria Camila, Kiko Jiménez i Rocío Flores, GTRES

S'embolica la troca i es frivolitza amb un tema tan seriós com els maltractes dins la parella. Tots amaguen alguna cosa. I per si faltava algú, la bocamolla que sap de tot i de tots, Amor.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat