Mónica López ja és per dret propi una de les reines dels matins espanyols a TV. La tercera via, Alfons Arús a banda, al costat d'Ana Rosa Quintana i Susanna Griso. El seu programa La hora de la 1 va millorant d'audiència (10,7% l'últim dia) perquè els espectadors s'hi van familiaritzant. Com els passa a les seves competidores, interessa també seva part personal.

monica lopez GTRES

Mónica López, GTRES

Griso està en tràmits de separació de Carles Torras. Ana Rosa divorciada d'Alfonso Rojo i casada en segones núpcies amb Juan Muñoz, imputat pel cas Villarejo. I la premsa ha descobert que Mónica López porta 5 anys divorciada del seu marit David Torres. Aquest guapo meteoròleg:

david torres ayala monic alopez FB

David Torres, meteoròleg de RNE

David Torres ja no és el marit de l'exmeteoròloga de TV3. El diari ABC publicava la notícia del divorci i el digital Jaleos en dona més dades: "Mónica no sigue casada con su marido y padre de sus dos hijas, de 10 y 9 años. Tienen una relación fabulosa, no es nada nuevo y está más que superado. Se divorciaron de mutuo acuerdo. Se conocieron en la profesión: él también trabaja en el ente público, en el servicio informativo de Ràdio 4 de Cataluña". David Torres fa la previsió del temps a RNE en català. Aquesta és un àudio de la seva feina, impecable:

 

 

 El temps en la veu de David Torres, Ràdio 4 

Publicado por David Torres Ayala en Domingo, 12 de junio de 2016

David Torres, meteoròleg de RNE

mónica lopez la hora de la 1 TVE

David Torres i Mónica López, una exparella ben avinguda, TVE

Dos bons professionals de la meteorologia i treballadors dels mitjans públics: TV3, TVE i Ràdio 4. El temps els va enamorar i els espectadors i oients de TV i la ràdio s'enamoren d'ells. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat