A la catalana Mònica López, com a bona meteoròloga, li plouen els pals des que és una de les principals apostes de RTVE. La seva 'La Hora de La 1' no acaba d'enlairar-se, pero tant en fa: un sector ideològic molt concret l'atacaria amb la mateixa virulència si fes un 30% de 'share' cada dia. Sempre troben alguna excusa per desacreditar-la: que si ve de TV3, que si no convida a tertulians fatxes, que si el seu marit va resultar afavorit per una concessió pública fa dos anys... El cas és fer-li la traveta i llançar-li porqueria, per molt vella, pudenta i tramposa que sigui. 

monica lopez TVE

Mònica López a 'La Hora de La 1' / TVE

Coses de la vida, ha estat gràcies a un dels principals diaris d'ideologia espanyolista més extrema, l'ABC, on ens hem assabentat d'un detall importantíssim i que desmunta, concretament, que tingués res a veure amb aquell contracte públic. I és que David Torres, el seu suposat marit, no ho és des de fa 5 anys. Es van divorciar el 2016, tot i que mantenen una bona relació pel bé de les seves filles de 10 i 9 anys. La relació sentimental és, per tant, història i de l'antiga, i és més: Lópezha refet la seva vida amb una altra persona. Un detall que va passar per alt el diari d'Eduardo Inda (quina sorpresa), però ja se sap: ven molt més la paraula "marit" que el prefix "ex". No deixis que la realitat t'espatlli un bon titular. 

Eduardo Inda ditet T5

Eduardo Inda embogit / T5

monica lopez mans TVE

Mònica López aixeca les mans / TVE

La de la Seu d'Urgell, que el 10 de gener farà 46 anys, haurà de seguir remant per intentar salvar el vaixell televisiu, que tremola davant els transatlàntics d'Ana Rosa i Susanna Griso. Almenys, però, pot estar orgullosa de no caure en la intoxicació que practica cada dia la competència. "Pobres", però honrats.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat